Toppari Victor Lindelöf Manchester Unitediin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 06/10/2017
Jaa tämä...

Manchester United on ollut mukana jos jonkinlaisessa siirtohuhussa. Seuralla on rahaa ja menestys on viime vuosina mennyt alakanttiin, joten melkein jokainen mahdollinen supertähti on tänä keväänä liitetty Jose Mourinhon Manchester Unitediin.

Ja nyt sitten alkaa tapahtua, Mourinho on tehnyt ensimmäisen hankintansa. Jos ensi viikon rutiinitarkastukset menevät ok, niin Benfican nuori tähtitoppari, ruotsalainen Victor Lindelöf on ensi kaudella ManU:n mies. The Sun uutisoi siirtosumman olevan 35 miljoonaa puntaa, samalla lehti sanoi, että siirto saa sinettinsä keskiviikkona.

Jose Mourinho ei ole ollut viime kaudella tyytyväinen ManU:n puolustukseen. Lindelöf on erinomainen pelimies, ja 22-vuotiaana hän voisi olla osa Unitedin selkärankaa vielä pitkään.

Ruotsi pelaa tiistaina maaottelun Norjaa vastaan, ja tämän jälkeen Lindelöfin olisi tarkoitus matkata Manchesteriin. The Sun kertoi, että Lindelöf olisi ennen Ruotsin Ranska-ottelua paljastanut sisäpiirilleen, että hän olisi siirtymässä todelliseen suurseuraan.

Lindelöf on pelannut 12 maaottelua Ruotsin paidassa. Hän oli avauksessa perjantai-iltana, kun Ruotsi voitti komeasti kotonaan Ranskan 2-1. Lindelöf siirtyi Benficaan jo vuonna 2012, ja viime kaudella hän nousi todella pelipaikkansa kärkeen.

Manchester Unitedin toinen siirto tulee todennäköisesti olemaan Alvaro Moratan hankkiminen Real Madridista. ManU vapautti jalkavaivaisen Zlatanin hiljattain, ja seura todellakin tarvitsee kovan luokan kärkimiestä. Morata on ollut tyytymätön Madridissa, jossahän on jäänyt nokkimisjärjestyksessä Karim Benzeman taakse. Viime kaudella Morata aloitti Madridissa vain 14 La Liga -ottelua, maaleja hän silti teki kaikissa turnauksissa 19. Moratan hinta on The Sunin mukaan 60 miljoonaa puntaa.

Zlatanin loukkaantuminen ja pitkä sairasloma on ilmeisesti muuttanut ManU:n suhtautumista Antoine Griezmannin hankkimiseen. Tätä diiliä pidettiin jo pitkään aivan varmana, mutta nyt joukkue tarvitsee ennen kaikkea todellisen kärkimiehen. Romelu Lukaku oli myös Unitedin haavissa, mutta Lukaku lienee menossa Chelseaan.

 

Lyö vedot  Unibetille!>>