Torino - AS Roma 3.11.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/03/2013
Jaa tämä...

Voitosta voittoon kulkeva AS Roma vierailee Torinossa.

Torino – AS Roma, merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 4,20 | 3,50 | 1,90 

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, illan viimeisessä ottelussa AS Roma matkustaa Torinon vieraaksi. Sarjataulukossa Torino on tällä hetkellä sijalla neljätoista, kun taas Roma johtaa Italian korkeinta sarjatasoa kymmenen kierroksen jälkeen. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa peräti yhdeksäntoista pistettä AS Roman eduksi. AS Roma on aikaisemmilla kausilla kärsinyt aivan liikaa pistemenetyksiä huomattavasti heikompia joukkueita vastaan, mutta tällä kaudella AS Roma on ollut senkin suhteen huikeassa pelivireessä! AS Roma on kymmenestä ottelusta voittanut kymmenen ja onhan se täysin uskomatonta, että AS Romalle ollaan tehty tähän mennessä tasan yksi maali. AS Roman maaliero 24-1 kertoo jotain vierasjoukkueen tilanteesta.

Torino on ollut alkukaudella yksi suurimmista tasapeliautomaateista, sillä Torino on pelannut jo peräti viisi kertaa tasapelin. Torino on sinänsä pystynyt tappiot välttämään hyvin, mutta ei sillä mitään muuta hyötyä ole ollut. Torino ei ole pystynyt yksinkertaisesti voittamaan tiukkoja otteluita, sillä Torino on voittanut vasta kaksi ottelua! Torino on viimeistellyt kuusitoista maalia ja sehän on kylläkin enemmän kuin monella muulla seuralla, mutta valitettavasti Torinon maalinteko on täysin yhden pelaajan varassa. A.Cerci on viimeistellyt Torinon hyökkäyksessä seitsemän maalia. Kukaan muu ei sitten olekaan juurikaan Torinon maalintekotehokkuuteen päässyt vaikuttamaan.  

Lähtökohtaisesti materiaaliltaan AS Roma on huomattavasti Torinoa edellä ja toisekseen AS Roman hurja vire on vain sen kuin jatkunut ja jatkunut. AS Romalla ei ole ollut tähän mennessä samanlaista viimeistelijää kuin Torinolla, mutta yksilötaito AS Romalla on selkeästi Torinoa laadukkaampaa ja toisekseen vierasjoukkueella ratkaisijoita on huomattavasti leveämmällä rintamalla. Todennäköisesti AS Roman hurja vire päättyy ennemmin tai myöhemmin, mutta tänään vire tulee jatkumaan. Torino on vielä sen verran helppo vastustaja, että pisteet lähtevät vierasjoukkueen matkaan.

Veikkaussivut | Tuomas