Torino - Fiorentina 12.1.2014 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/12/2014
Jaa tämä...

Hurjavireinen Fiorentina matkustaa Torinon vieraaksi.

Torino – Fiorentina, merkki 2, kerroin 2,55 Expekt

Expektin kertoimet otteluun 2,85 | 3,00 | 2,55 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, Fiorentina matkustaa Torinon vieraaksi. Italian korkeimmalla sarjatasolla pelataan tänään useita mielenkiintoisia kamppailuita, joten seurattavaa riittää pitkin iltaa. Sarjataulukossa Torino on tällä hetkellä kahdeksantena, kun taas Fiorentina löytyy neljää sijaa korkeammalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on yksitoista pistettä Fiorentinan eduksi. Fiorentina matkustaa tähän otteluun ehdottomasti suosikinasemassa, sillä varsinkin viime aikoina Fiorentina on ollut hurjassa pelivireessä! Edellisellä kierroksella Fiorentina voitti Cupissa Chievon 2-0 maalein. Fiorentinan suurin vahvuus on ollut vierasjoukkueen mieletön puolustus, sillä yhdenkin maalin tekeminen tuntuu olevan Fiorentinan verkkoihin suuren työn sekä tuskan takana. Viiteen edelliseen otteluun Fiorentinalle ollaan viimeistelty yhteensä yksi maali, joten se kertoo jotain vierasjoukkueen tilanteesta.

Torinon viime aikaiset peliesitykset ovat olleet todella hyviä, mutta edellisellä kierroksella Parma kuitenkin jätti Torinon pisteittä 3-1 maalein päättyneessä ottelussa. Torino on edelliseen neljään otteluun saalistanut hienosti peräti kolme voittoa, mutta valitettavasti Torinon materiaali ei ole siitä huolimatta millään mittakaavalla katsottuna Fiorentinan tasoa sekä toisekseen Torinolle maalinteko tuskin tulee olemaan helppoa huikeasti puolustavaa Fiorentinaa vastaan. On myös todettava, että Torinon viime aikaiset vastustajat ovat olleet suhteellisen helppoja. Fiorentina on kylläkin ollut aikaisemmilla kausilla sellaisen joukkueen maineessa, että materiaalista ei saada aina aivan kaikkea irti, mutta tällä kaudella Fiorentina on kovalla prosentilla pystynyt nappaamaan voittoja myös hieman heikommillakin peliesityksillä. Senpä takia Fiorentina on tosissaan taistelemassa sijoituksista neljän parhaan joukossa.

Fiorentina lähtee tähän otteluun vieraissakin täysin ansaitusti ennakkosuosikkina. Torino tunnetaan normaalisti kotiriippuvaisena joukkueena, mutta toisaalta Fiorentina on käytännössä millä mittarilla katsottuna tahansa Torinoa edellä. Paperilla Fiorentina on luonnollisesti joukkueista laadukkaampi, mutta kenties tärkeintä on kuitenkin se, että Fiorentinaa vastaan maalinteko on äärimmäisen vaikeaa. Fiorentinallahan ei ole muutenkaan varaa menettää pisteitä tälläisistä otteluista, koska muussa tapauksessa sijoitus tulee tippumaan sarjataulukossa hyvinkin nopeasti. Torinolla sekä Fiorentinalla on muutamia todella pahoja loukkaantumisia, joten siinä mielessä etua ei tässäkään asiassa voida ainakaan Torinon suuntaan antaa. Torinoltahan sivussa tärkeistä pelaajista suurella todennäköisyydellä ovat Ciro Immobile, Giuseppe Vives, Alexander Farnerud sekä Omar El Kaddouri. Torinon muutaman pelaajan kohdalla tilanne on vielä hieman epäselvää, mutta siitä huolimatta Fiorentinan voitto on loistava ja ennen kaikkea järkevä valinta vetokupongille mukaan. Vähämaalinen kohtaaminen päättynee Fiorentinan voittoon.

Veikkaussivut | Tuomas