Torino - Juventus 29.9.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Jatkaako Juventus Torinon ykkösseurana tämänkin illan päätteeksi?

Torino – Juventus, merkki 2, kerroin 
Torino (+1) – Juventus, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 7,00 | 4,00 | 1,50 

 

 

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, iltapäivän ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Torino sekä vastaan asettuva Juventus. Kyseessä on ehdottomasti äärimmäisen mielenkiintoinen kauden ensimmäinen Torinon paikallistaisto. Sarjataulukossa Torino on tällä hetkellä sijalla yhdeksän, kun taas Juventus on puolestaan neljäntenä. Materiaaliltaan Torino on heikko eikä sen suhtene missään tapauksessa kuuluisi sarjataulukossa olla kauden loputtua kymmenen parhaan joukossa. Juventuksen tilanne on täysin toinen, kuten kaikki tietävät – Juventukselle tälläkin kaudella kelpaa vain mestaruus. Juventus on tehnyt kaksi maalia ottelua kohden, mikä sinänsä on mukava suoritus, mutta Mestarien liigan urakka alkoi valitettavasti 1-1 maalein tasapelillä FC Kööpenhaminaa vastaan ja toisekseen Italian liigassakin Juventus on jo ehtinyt kompuroimaan Interin vieraana.

Torinolle maalinteko on ollut tähän mennessä yllättävänkin helppoa puuhaa, mutta toisaalta ongelmia onkin ollut reilusti puolustuspäässä! Torinohan on tehnyt kahdeksan maalia ja sehän onkin Torinon hyökkäykselle mukava suoritus. Omissa kuitenkin verkot ovat heiluneet seitsemän kertaa, joten mikäli Torino tosissaan haluaa taistella paikasta jopa kymmenen joukossa, puolustuksen on ehdottomasti tiivistyttävä. Sinänsä osa joukkueistahan on ehtinyt päästämään jo toistakymmentä maalia, mutta sijoituskin sarjataulukossa on sitten sen mukainen.

Torino sekä Juventus pelasivat viime kaudella kahdesti vastakkain ja molemmilla kerroillahan Juventus vei voiton. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi Juventuksen kotivoittoon 3-0 maalein ja sen jälkeen puolestaan Juventus nappasi Torinon kotiareenalta pisteet 0-2 numeroin. Lähtökohtaisesti Juventuksella on tiedossa merkittävät viikot Mestarien liigassa, sillä voittoa tosissaan FC Kööpenhaminasta ei tullut, mutta kaiken järjen mukaan tämä kamppailu vierasvoittoon tänään pitäisi päätyä.

Veikkaussivut | Tuomas