VIDEO: Vancouver-veskarilta pelastus paljaalla kädellä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Torjunta ilman mailaa ja kilpeä

Vancouver Canucksin ruotsalaisveskari Jacob Markström osoitti yön NHL-kierroksella, että kiekon voi pysäyttää myös ilman mailaa ja kilpeä. Canucks-veskari joutui torjumaan kiekon paljaalla kädellä ottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan, kun ruotsalainen menetti tilanteessa sekä mailansa että kilpensä. Markström yrittää huitoa tuomareille, että hän on menettänyt kilpensä, mutta Jets vyöryttää silti hyökkäystä kohti Canucks-maalia. Lopulta veskari venyttää paljaan kätensä kiekon päälle ja saa aikaan tärkeän pelikatkon.

Markström ei kuitenkaan lopulta pystynyt torjumaan joukkueelleen voittoa, sillä Winnipeg hoiti homman selvällä 5-2-voitolla. Joukkueet ovat pelanneet tällä kaudella miltei yhtä huonosti, sillä kummatkin löytyvät läntisen konferenssin häntäpäästä. Winnipeg on voitosta huolimatta konferenssissa toiseksi viimeisenä, ja Vancouverkin löytyy vain paria sijaa ylempää.

Veskareilta katoaa helposti maalinedustilanteissa maila, mutta harvemmin nykyjääkiekossa joutuu torjuntoja tekemään paljaalla kädellä. Onneksi kiekko ei tullut vauhdilla ruotsalaisveskarin paljaaseen käteen. Markström suojaa kättään hyvin varusteidensa takana ennen kuin kaapii pelivälineen itselleen. Loistavaa uhrautumista ruotsalaiselta!

Katso tilanne tästä!

KalPa ja Pelicans ratkovat tänään, kumpi joukkueista joutuu kesälomalle! Pääset lukemaan tästä vihjeen illan matsiin!

Myös KHL:ssä tahkotaan pudotuspelejä, ja tänään TsSKA Moskovalla on saumat ratkaista jatkopaikka Torpedon kustannuksella.

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa