Toronto Maple Leafs - Florida Panthers 18.12.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Laittaako Toronto stopin Floridan vahvalle pelivireelle?

Toronto Maple Leafs – Florida Panthers, merkki 2, kerroin 2,85 Expekt
Toronto Maple Leafs – Florida Panthers ML, merkki 2, kerroin 2,18 Betsafe

Expektin kertoimet otteluun 2,15 | 3,90 | 2,85 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:ssä pelataan tulevana yönä valtava määrä mielenkiintoisia otteluita, erinomaisessa pelivireessä oleva Florida Panthers matkustaa Toronto Maple Leafsin vieraaksi. Toronto Maple Leafsille tarjoiltiin edellisellä kierroksella mahdollisuutta napata upea vierasvoitto Pittsburgh Penguinsin kustannuksella, mutta Toronto Maple Leafs ei saanut mitään aikaan. Viisi edellistä ottelua ovat Toronto Maple Leafsille tuottaneet kaiken kaikkiaan yhden voiton. Se kertoo paljon kotijoukkueen tilanteesta. Edellisessä kotiottelussaan Toronto Maple Leafs viimeisteli kylläkin seitsemän maalia Chicago Blackhawksin verkkoon, mutta muuten ilonaiheet ovat kotijoukkueen kohdalla olleet viime aikoina vähissä.

En henkilökohtaisesti sanottuna uskonut sanovani tätä, mutta sanotaan se nyt kuitenkin – Florida Panthers nousee tässä kohteessa loistavaksi peli-ideaksi. En tiedä, että olenko sairas vai kuinka, mutta viisi edellistä ottelua ovat Florida Panthersille tuottaneet neljä voittoa. Se on suhteellisen hieno suoritus. Edellisellä kierroksella Florida Panthers hiljensi Montreal Canadiensin kotiyleisön 1-2 numeroin vierasvoitollaan. Florida Panthersin materiaali on oikeastaan surkeaa luokkaa, mutta tällä hetkellä vierasjoukkueen tekemisen taso korvaa materiaalin laadun heikkouden. Nimet selässähän eivät tarkoita yhtään mitään. Florida Panthersin suurin muutos on tapahtunut siinä, että vierasjoukkueelle ei tehdä nykyään viittä tai kuutta maalia ottelua kohden.

Florida Panthersin sairaslista ottelun alla on suhteellisen lyhyt, joten mitään esteitä ei periaatteessa ole sille etteikö Florida Panthers voisi jatkaa erinomaista pelivirettään. Florida Panthersilta sivussa tästä ottelusta ovat vain Tim Thomas, Matt Gilroy sekä Ed Jovanovski. Itseasiassa on mahdollista, että Tim Thomas tekee tässä ottelussa paluun vierasjoukkueen vahvuuteen, mutta mitään tarvetta sille ei käytännössä ole. Florida Panthersin alakerta on jo pitkän aikaa toiminut erittäin hyvin, joten Tim Thomasia ei välttämättä tässä kohdassa tarvita vierasjoukkueen vahvuuteen. Lähtökohtaisesti Florida Panthers on syytä ehdottomasti napata vetokupongille mukaan. Toronto Maple Leafsin alakerta on vuotanut viime aikoina sen verran pahasti, että kaikki mahdollisuudet sen jatkumiselle ovat olemassa. Toronto Maple Leafsilta sivussa tästä ottelusta ovat David Clarkson, Colton Orr, Tyler Bozak sekä Dave Bolland.

Veikkaussivut | Tuomas