Superlupaus Matthewsille kolmen vuoden tulokassopimus

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Yksi koko kesän odotetuimmista NHL-sopimuksista on nyt vihdoin rustattu.

Kanadalainen perinteikäs NH-seura Toronto Maple Leafs on tehnyt kesän draftin ykkösvarauksen yhdysvaltalaisen Auston Matthewsin kanssa kolmen vuoden mittaisen tulokassopimuksen. Sopimus on, kuten odottaa saattaa, arvoltaan kallein mahdollinen mitä tulokkaan kanssa voi tehdä. Matthews tienaa NHL:ssä pelatessaan mukavan oloiset 925 000 dollaria per kausi.

Yhdysvaltalaisen jääkiekkoilun suurimman kultakimpaleen mahdolliset bonustienesti ovat myös niin ikään maksimaalista luokkaa. Mikäli kaikki menee kuten Strömsöössä nuori mies saattaa tienata lokakuussa alkavan kauden aikana peräti 3,755 miljoonaa dollaria.

Rapakon takana ehdittiin jo hieman kummastella miksi Matthewsin sopimuksen sorvaaminen tuntuu kestävän niin kauan. Lehdissä spekuloitiinkin jo sillä, että Toronton GM Lou Lamoriello ei ole halukas maksamaan superlaukselle saman tien maksimipalkkioita. Hän itse kuitenkin viittasi kintaalla moisille puheille. Lamoriello totesikin sopimuksen syntymisen jälkeen ettei ”Sopimuksen teko vienyt aikaa kuin 10 minuuttia. Hän on ansainnut tämän. Hän ansaitsee saada kaiken, mitä voimme antaa”. Jääkäämme mielenkiinnolla odottamaan, että onko Matthews joka pennin arvoinen.

Lue myös:

ENTISIÄ NHL-TÄHTIÄ JA LEIJONA-PELAAJIA – NÄHDÄÄNKÖ NÄMÄ MIEHET LIIGASSA?

SAM ALLARDYCE KOLMEN LEIJONAN PERÄSIMEEN

Betway mainos
Betway Spesiaali!
Betway mainos
10€ Ilmaisvetoina joka viikko
Pelaa