Toronto Maple Leafs - Washington Capitals 20.4.2017 kello 02:00

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Pelaa vihje: Kasperi Kapanen tekee maalin, kerroin 5.10, Unibet >>

Toronto Maple Leafsin nuori joukkue pääsi jo tänä keväänä pudotuspeleihin. Ja millä tavalla pelit ovatkaan alkaneet! Se on laittanut Washington Capitalsin, tuon ehkä isoimman voittajasuosikin jo lähelle siltaa. Otteluvoitot ovat Torontolle 2-1, pistääkö Toronto lisää jauhoa vastustajan suuhun?

Ensi yön ottelussa, joka muuten alkaa kello 02:00 Suomen aikaa, on paljon pelissä. Toronto voi lunastaa jo itselleen mukavan asetelman jolla sillä olisi periaatteessa kolme ottelupalloa jatkoon menoon. Washingtonin mestaruuskertoimet ovat koko kauden ajan olleet pienimmät mahdollisuudet, joten tässä kytee melkoinen sensaatio. Ei savua ilman tulta?

Valitettavasti kumpikaan suomalaispelaaja, Leo Komarov tai Kasperi Kapanen ei ole päässyt Unibetin ”Pelaajan Pisteet” vetoon ehdolle, mutta laitetaan tähän ensimmäiseen vinkkiin sitten Kapasen maali. Sille Unibetillä löytyy kerroin 5.10, Komarovin maalista saa kertoimen 5.40. No on siellä paljon muitakin veljiä jotka voi tässä maalintekijävetoon laitta, sen verran paljon tässäkin matsissa maaleja tultaneen tekemään että osumia tulee useampia.

Ei nuolaista vielä…

Toronton nuoren joukkueen peli on ollut todella hyvää ja Washington on jäänyt telineisiin ihmettelemään menoa. Washington on ollut kaikissa otteluissa se ennakkosuosikki ja tämän ottelun jälkeen siirrytään pelaamaan jälleen Washingtoniin. Olisihan se Washingtoninkin mukavampi pelata kotona jos peliin lähdetään lukemista 2-2 kuin 3-1 Torontolle.

Vierailta maalintekijävetoon voi laittaa Justin Williamsia jolla kolmessa matsissa tehot 2+2, Nicklas Backströmiä jolla 2+1 ja tietty Alex Ovechkinia jolla tehot 2+0. Olisihan se melkoinen shokki jos runkosarjan voittaja lähtisi lauluun. No, hyvä on alku, mutta sota ei ole vielä puolessa välissäkään. Toronton tasaisesta pelaajamateriaalista kertoo se, että pinnat ovat jakautuneet jo nyt 13:a eri pelaajalle. Ja Kasperi Kapanen johtaa joukkueen maalipörssiä kahdella maalillaan.

Laitetaan toiseen vinkkiin Toronto tekemään ottelun ensimmäinen maali. Sille kerroin 2.06.

Katso suosikki vedonlyöntitoimistojesi päivitetyt bonustarjoukset ja kampanjat, niiden avulla voit saada tähänkin kohteeseen ylimääräisiä pelimerkkejä pelaamiseen. Betssonilta saat mm. 75 euron edestä ilmaisvetoja.

Älä unohda myös NordicBetin kampanjaa, jossa saat 20 euron ilmaisen jääkiekkovedon jokaisella pudotuspeliviikolla. Katso myös muut kampanjat betsaamiseen.

Pelaa vihje: Toronto tekee ottelun ensimmäisen maalin, kerroin 1.95, Unibet >>