Entinen NHL-tähti pidätettynä huijauksesta!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Entinen NHL-jääkiekkoilija Sergei Berezin on pidätetty yhdessä neljän muun venäläisen maahanmuuttajan kanssa osana ruokakuponkien väärinkäyttöä ja sairasvakuutuspetoksia koskevaa juttua. Urallaan erityisesti Toronto Maple Leafs paidasta muistettava Berezin ja hänen vaimonsa Lyudmila Ustakova pidätettiin tiistai-aamuna, ja he ovat nyt telkien takana Palm Beachin piirikunnan vankilassa.

Useiden yhdysvaltalaisten lehtien mukaan Sergei Berezin puolisoineen on nostanut ruokakuponkeja sekä käyttäneet Medicaid-sairasvakuutusta, jotka ovat tarkoitettu vain pienituloisille kansalaisille, ja näin ollen saaneet etuja joihin eivät ole oikeutettuja. Poliisiraportin mukaan pariskunta tulee saamaan kaksi petossyytettä jotka ovat arvoltaan noin 10 000 ja 50 000 dollaria. Berezin oli tutkintaraportin mukaan itse kertonut peiteoperaation aikana tienaavansa edelleen noin 100 000 dollaria muun muassa vuokraamalla kiinteistöjään ja treenaamalla muiden NHL-pelaajien kanssa. Lisäksi mies elää vaimoineen tällä hetkellä miljoonan dollarin arvoisessa asunnossa. Pariskunnalla ei siis pitäisi olla pikku rahasta puutetta, mikä herättää kysymyksen, että miksi rikkoa lakia ruokakuponkien ja sairasvakuutuksen vuoksi?

Vuonna 1996 alkaneella NHL urallaan mies pelasi yhteensä 502 ottelua Toronto Maple Leafsin, Phoenix Coyotesin, Montreal Canadiensin, Chicago Blackhawksin ja Washington Capitalsin paidoissa. Seitsemän kautta kestäneellä NHL-kierroksella mies nakutti mukavat tehot 160 + 126 = 286. Berezin päätti jääkiekkouransa vuonna 2004 kotimaansa Venäjän suurseuran Moskovan TsSKA:n riveissä. Berezin oli jääkiekon maailmanmestaruuskilpailujen 1995 paras maalintekijä 7 maalilla.

Berezin ei suinkaan ole ainoa viime aikoina virkavallan kanssa ongelmiin joutunut NHL-statuksen omaava pelaaja. Muun muassa Los Angels Kingsin Stanley Cup voittaja Jared Stoll on ollut kesän aikana otsikoissa jäätyään keväällä kiinni huumeiden hallussapidosta. Myös Berezinin maamies ja niin ikään Los Angels Kings pelaaja Slava Vojnov on joutunut virkavallan hampaisiin. Vojnov tuomittiin juuri 90 päiväksi vankeuteen vaimonsa pahoinpitelystä.

 

Unibet tarjoaa jo nyt voittajakertoimet tulevalla NHL-kaudelle! Kuka vie Stanley Cupin?

Lue myös:

HJK – Astana maalittomaan tasapeliin!

Mario Balotelli alelaarissa!

jvg nights