Toronto Raptors - Washington Wizards 4.4.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/03/2013
Jaa tämä...

Toronto Raptors saa vieraita Washingtonista.

Toronto Raptors – Washington Wizards, merkki 2, kerroin
Toronto Raptors – Washington Wizards (+4,5 pistettä), merkki 2, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,54 | 2,65

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Toronto Raptors saa vastaansa Washington Wizardsin. Kotijoukkue on asetettu suureen suosikin asemaan ja sitä on tässä tapauksessa ehdottomasti syytä kyseenalaistaa. Toronto Raptors ei ole pelannut millään tavalla Washington Wizardsia parempaa kautta ja samallahan on lisäksi todettava, että joukkueiden välillä ei ole mitään tasoeroa Toronton eduksi. Toronto on tosiaan tällä hetkellä itäisessä konferensissa yhdentenätoista, Washington on puolestaan sijaa ylempänä.

Toronto Raptors on edelliseen viiteen otteluun kärsinyt peräti neljä tappiota! Toronto hävisi juuri toiseksi edellisessä ottelussaan Washingtonin vieraana. Kyseinen ottelu päättyi Washingtonin selkeään voittoon 109-92 numeroin. Washingtonin tilanne ottelun alla on melko mukava, sillä Washingtonilla on alla kaksi voittoa. Washington voitti edellisessä ottelussaan aina vaarallisen Chicago Bullsin.

Washingtonia ei saa tässä tapauksessa mitenkään tälläiseksi altavastaajaksi, joten Washingtonin kertoimet ovat ehdottomasti pelaamisen arvoisia. Toronto on kotonaan suosikin asemasa ilman muuta, mutta ei tosiaan Toronto tällä hetkellä ainakaan vakuuta millään tavalla. Washington on erinomainen valinta.

Veikkaussivut | Tuomas