VIDEO: NHL-seuran hyökkääjälle hurja pelikielto!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 10/06/2015
Jaa tämä...

Kanadalaishyökkääjä törkeästä tempusta pitkään pelikieltoon.

San Jose Sharksissa pelaava kanadalaishyökkääjä Raffi Torres on saanut puoli pelikautta kestävän pelikiellon.

Torresille langetettiin pitkä pelikielto sen takia, että hän iski harjoitusottelussa Anaheim Ducksin Jakob Silfverbergiä suoraan päähän. Rangaistuksen kovuutta perustellaan sillä, että taklauksen tulkittiin kohdistuneen Silfverbergiä nimenomaan päähän.

Silfverberg ei loukkaantunut taklauksessa, mutta hän ei enään osallistunut peliin, vaan jätti sen kesken lähinnä varotoimenpiteenä.

NHL-seuran hyökkääjä ei ole ensimmäistä kertaa ongelmissa. Kanadalaista on tätä ennen rangaistu yhdeksän kertaa varoituksilla, sakoilla tai pelikielloissa. Rangaistuksien alaisista teoista suurin osa oli kohdistunut vastustajia päähän.

Pelikiellon lisäksi Torres menettää myös palkkatulot. Tässä tapauksessa summa on noin 440 000 euroa.

Viime kauden pelit Torresilta jäivät väliin polvivamman takia. Seuraavan kerran mies luistelee tositoimiin aikaisintaan tammikuussa ottelussa Edmonton Oilersia vastaan.

Torresin varasi NHL:ään New York Islanders vuoden 2000 varaustilaisuuden ensimmäisellä kierroksella varausnumerolla viisi.

Torresin suurin saavutus maajoukkuietasolta on pronssimitali vuoden 2001 nuorten maailmanmestaruuskilpailuista. Tuolloin hän ratkaisi Ruotsia vastaan pelatun pronssiottelun jatkoaikamaalillaan.

NHL:ssä tilanteet tapahtuvat valtavalla nopeudella. Päähän osuvat taklaukset voivat olla pahimmillaan jopa hengenvaarallisia. NHL:n onkin saatava tälläiset tapahtumat pois rankalla kädellä.

Katso hurja tilanne tästä:

NHL:n runkosarjan käynnistymiseen kunniaksi Nordicbet tarjoaa kolme riskitöntä vetoa, jotka voit käyttää haluamiisi NHL-kohteisiin. Kunkin vedon arvo on 10 €, joten yhteensä voit veikata 30 eurolla – ilman riskiä!
Hae riskitön veto täältä!

nhl-pro-nordicbet

Lue myös:
Suomalaisveskarit jälleen isossa roolissa NHL-kaudella 2015!
Jokereille tappio KHL:n huippuottelussa!