Tottenham - Anzhi 12.12.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/12/2013
Jaa tämä...

Järjestääkö Anzhi mahtavan yllätyksen Tottenhamin vieraana?

Tottenham – Anzhi, merkki 2, kerroin 17,00 Sportingbet
Tottenham – Anzhi (+1), merkki 2, kerroin 4,75 Sportingbet
Tottenham – Anzhi (+2), merkki 2, kerroin 2,31 Betsson

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,18 | 7,00 | 17,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Eurooppa liigan ottelussa yhteen iskevät Tottenham sekä vieraaksi saapuva Anzhi. Ottelussa ei ole enään sen suurempaa panosta, sillä Tottenham tulee lohkon voittamaan ja puolestaan Anzhi tulee lohkossa olemaan toinen. Tottenhamin kohdalla ollaan viime aikoina käytetty jopa kriisijoukkue -nimikettä, vaikka neljä edellistä ottelua ovatkin kolme voittoa kotijoukkueelle tuottaneet. Monet kuitenkin edelleen muistavat sen, kuinka Manchester City murskasi Tottenhamin 6-0 maalein. Tottenhamin valmennus on kertonut, että tässä ottelussa kotijoukkue tulee antamaan peliaikaa vähemmän sitä saaneille. Tottenham tulee näin ollen kierrättämään avainpelaajiaan.

Anzhi on tehnyt Eurooppa liigassa sen minkä vierasjoukkueen tarvitsikin eli pelata itsensä varmuudella lohkosta jatkoon. Anzhi on täysin käsittämättömästi Eurooppa liigassa viimeistellyt vasta kolme maalia, mutta toisaalta Anzhin puolustus on rautaa. Anzhia vastaan maalinteko on erittäin vaikeaa. Viiteen edelliseen otteluun Anzhille ollaan yhteensä tehty neljä maalia ja näistäkin kaksi tehtiin yhdessä ottelussa. Se on täysin totta, että ilman maalintekoa näitä otteluita on suhteellisen hankalaa voittaa, mutta Anzhilla on kuitenkin loistava mahdollisuus nojautua puolustustukseensa. Anzhin puolustus on kestänyt Eurooppa liigan otteluissa erinomaisesti ja sitä kautta Anzhi on vain kolmella tehdyllä maalilla pelaamassa itseään jatkoon.

Tottenhamin kannalta sairaslista ei ota tyhjentyäkseen, sillä kotijoukkueen valmennuksen on otettava huomioon sekin fakta, että sivussa tärkeistä pelaajista loukkaantumisten takia ovat Emmanuel Adebayor, Christian Eriksen, Danny Rose sekä Jan Vertoghen. On mahdollista, että Danny Rose tekee tässä ottelussa paluun kotijoukkueen kokoonpanoon, mutta asia on syytä vielä tarkistaa ennen lopullista pelipäätöstä. Anzhille maalinteko on tuottanut tällä kaudella yleisesti ottaen melkoisen suuria ongelmia, mutta toisaalta Tottenhamin kokoonpano on tässä ottelussa sen verran kakkosmiehistöpitoinen, että Anzhille tarjotut hulppeat kertoimet on syytä ottaa ihan tosissaan harkintaan. Joku rohkea sekä onnekas pelaaja saattaa tehdä Anzhin avulla tänään vielä mielettömän tilin.

Veikkaussivut | Tuomas