tottenham spurs lloris

Tottenham - Borussia Dortmund, keskiviikon huippumatsi Chämppärissä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • Kuva: AFP
  • 12/09/2017
Jaa tämä...

Futisfanien karkkipäivät jatkuvat kun Mestarien liigassa nähdään toinen ottelupäivä. Tottenhamin ja Dortmundin välillä käytävässä matsissa ei taitoa puutu, mutta pystyykö Tottenham ottamaan tärkeät pisteet Dortmundilta?

Mestarien liigan alkua on odotettu kuin kuuta nousevaa ja ensimmäisellä ottelukierroksella nähdään useampi mielenkiintoinen taistelu.  Tottenhamin ja Dortmundin kohtaamisessa on monta mielenkiintoista taisteluparia, yksi mielenkiintoisimmista taitaa olla kärkipelaajien Aubameyangin ja Kanen taistelu.

Nähdäänkö Kanelta samanlaisia maaleja kuin viime kaudella?

 

Pisteet tästä ottelusta olisivat molemmille enemmän kuin tarpeen, sillä lohkon muut joukkueet ovat Real Madrid ja Apoel. Varsinkin tuon ensimmäisen joukkueen kanssa voi tulla isojakin vaikeuksia.

Parhaat vedonlyöntibonukset uusille pelaajille

Tottenham – Borussia kokoonpanot

Kumpikin joukkue on aloittanut omat liigansa kohtuullisesti, mutta parantamisen varaakin olisi. Varmasti nämä Mestarien liigan pelit ovat kummitelleet koko alkukauden alitajunnassa ja vihdoinkin päästään itse toimintaan.

Tottenham pelasi voitollisessa Everton-ottelussa seuraavalla aloituskokoonpanolla:

Lloris – Verthongen, Sanchez, Alderweireld – Davies, Dier, Sissoko, Trippier – Eriksen, Alli – Kane

Spursilla mukavat muistot Spursin kohtaamisesta, tsekkaa tweetin linkki:

Borussia Dortmundin avaus puolestaan edellisessä ottelussa oli:

Bürki – Schmelzer, Bartra, Sokratis, Piszczek – Götze, Sahin, Castro – Philipp, Aubameyang, Pulisic

Ottelussa nähdään varmasti melkoista tähtisädettä, toivottavasti nähdään myös hienoja maaleja. Otteluun on tarjolla paljon vedonlyöntikohteita ja peruskertoimien mukaan Tottenham on hienoinen suosikki. 1-1, 2-1 ja 1-2 tuloksista lähdetään liikkeelle.

Aikaisemmat otteluennakot