Tottenham - Chelsea 28.9.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Tottenham sekä Chelsea avaavat mahtavan viikonlopun Valioliigassa.

Tottenham – Chelsea, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,70 | 3,30 | 2,88 

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, mahtava kierros saarivaltion korkeimmalla sarjatasolla saadaan käyntiin Tottenhamin sekä Chelsean kohdatessa toisensa. Molemmat joukkueet ovat pelanneet tähän mennessä viisi ottelua. Sarjataulukossa Tottenham on tällä hetkellä toisena, kun taas Chelsea on puolestaan kahta sijaa alempana. Molemmilla joukkueilla on ollut alkukaudella ongelmia maalinteon suhteen, mutta nyt siihen annetaan erinomaisuus tilaisuus asian korjaamiseen. Näissä huippuotteluissa usein maaleja nähdään molemmissa päissä. Materiaaliltaan Chelsea on tällä kaudella suurimpia ellei jopa suurin mestarisuosikki ja lisäksi myös Tottenham on liikenteessä äärimmäisen vahvalla kokoonpanolla.

Tottenham voitti viikolla Englannin Liigacupin ottelussa vieraissa Aston Villan 0-4 maalein, joten se lupaa erittäin hyvää tähän otteluun. Jermaine Defoe viimeisteli kaksi vieraiden täysosumaa. Myös Chelsea oli voitokas viikolla, sillä Swindon kaatui samassa kilpailussa 0-2 lukemin. Tottenham sekä Chelsea voittivat myös edellisen Valioliigaottelunsa, sillä Tottenham ei antanut Cardiffin yllättää itseään eikä Chelsea puolestaan antanut Fulhamille mahdollisuuksia. Huolestuttavaa Chelsean osalta on kuitenkin se, että Mestarien liiga -urakka alkoi erittäin kehnosti tappiolla 1-2 numeroin FC Baselia vastaan. Seuraavana päivänä Eurooppa liigassahan Tottenham murskasi Trömsön 3-0 maalein.

Joukkueiden kolme viimeisintä keskinäistä kohtaamista ovat päättyneet yli -maalimäärään ja hyvällä syyllä on uskottava myös, että tässäkin kamppailussa näin tulee käymään. Tottenham on kahdessa edellisessä kotiottelussaan viimeistellyt viisi maalia, mutta toisaalta Chelsea on liikenteessä hurjalla kokoonpanolla. Tämä on samalla myös huomattavasti tärkeämpi ottelu niin Tottenhamille kuin Chelsealle kuin esimerkiksi viikolla pelatut Cupin ottelut.

Veikkaussivut | Tuomas