Tottenham - Everton 9.2.2014 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/09/2014
Jaa tämä...

Tottenham sekä Everton avaavat päivän Valioliigassa.

Tottenham – Everton, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 1,82 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 2,10 | 3,45 | 3,60 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, iltapäivän ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Tottenham sekä vieraaksi saapuva Everton. Tänään pelataan Englannin korkeimmalla sarjatasolla yhteensä kahden kamppailun voimin. Tottenham sekä Everton ovat perustasoltaan hyvin pitkälti samaa luokkaa, mutta juuri niin, että tässä ottelussa kohtaavat kaksi ylemmän keskikastin joukkuetta. Tottenham sekä Everton ovat Valioliigan mittakaavassa laadukkaita joukkueita ja senpä takia tiedosa onkin suurella todennäköisyydellä suhteellisen tapahtumarikas sekä mielenkiintoinen kohtaaminen. Sarjataulukossahan Tottenham sekä Everton ovat peräkkäisillä sijoituksilla viidentenä sekä kuudentena, joten siinä mielessä jossain määrin Tottenhamia sekä Evertonia voidaan pitää toistensa ”päävastustajina” ajatellen sijoituksia kärjen alapuolella.

Kuntopuntaria ajatellen Tottenham sekä Everton ovat heti kärjen takana, sillä kuusi edellistä ottelua ovat tuottaneet Tottenhamille neljä voittoa, tasapelin sekä tappion. Tilastoa voidaan pitää Tottenhamin osalta vähintäänkin laadukkaana. Toisaalta Everton on ollut mahdollisesti Valioliigan yksi tasaisimmista joukkueista. Kuusi edellistä ottelua ovat Evertonille tuottaneet kolme voittoa, kaksi tasapeliä sekä tappion. Tottenham sekä Everton ovat periaatteessa viime aikoina romahtaneet ottelun aikana vain yhden kerran, mutta toisaalta sekään ei poista sitä tosiasiaa, että maaliodotusarvoltaan tiedossa lienee runsasmaalinen kohtaaminen. Romahduksella tarkoitetaan tässä tapauksessa sitä, kun Tottenham hävisi hetki sitten Manchester Citylle 1-5 maalein sekä puolestaan Everton joutui toteamaan kuumassa paikallistaistelussa Liverpoolin paremmakseen 4-0 numeroin.

Tottenhamin pahimmat loukkaantumiset ovat pikkuhiljaa historiaa, kun taas Evertonilla vakavia loukkaantumisongelmia sitten reilummin löytyykin. Tottenhamin osaltahan yhdessä vaiheessa sivussa oli lähes kymmenen avauksen pelaajaa, mutta tässä kohdassa kotijoukkueen tilanne näyttää huomattavasti valoisammalta. Evertonin muutaman pelaajan kohdalla tilanne on vielä hieman epäselvää, joten Sinisten lopullinen kokoonpano on tarkistettava ennen pelipäätöksen tekemistä. On hyvinkin mahdollista, että Ross Barkley sekä Seamus Colemann ovat jo tänään vierasjoukkueen käytettävissä. Lähtökohtaisesti Tottenham on täysin ansaitusti kotonaan ennakkosuosikin asemassa, mutta järkevintä on todennäköisesti lähteä ennustamaan mahdollisimman maalirikasta kohtaamista. Valitaan yli 2,5 maalia näin ollen vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas