Tottenham - Hull 27.10.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Tottenham isännöi Hullia Valioliigassa.

Tottenham – Hull, merkki 1, kerroin 
Tottenham – Hull (+1), merkki 1, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 1,40 | 4,33 | 8,50 

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigaa, tänään pelataan yhteensä neljällä pelipaikkakunnalla. Tottenham isännöi kotonaan vieraaksi saapuvaa Hullia. Sarjataulukossa Tottenham on tällä hetkellä seitsemäntenä. Hull löytyy puolestaan kahta sijaa alempaa. Hullin materiaali on Valioliigan heikoimpia, sillä viime kauden päätteeksi Hull nousi vasta takaisin Valioliigaan. Hull joutuu tähän otteluun pahasti vajaamiehisenä, joten vierasjoukkueen tilanne ei ole helppo. Hullin kaudesta osattiin odotella erittäin vaikeaa, mutta alku on ollut lupaavaa. Joka tapauksessa vieraissa Hullilla on ollut erittäin vaikeaa, sillä Hull on matkapeleistään onnistunut saamaan vain yhden voiton sekä peräti kolme tappiota.

Tottenham voitti torstaina Eurooppa liigan kolmannella ottelukierroksella Sheriff Tiraspolin 0-2 maalein ja samallahan kaiken kaikkiaan Tottenham on Eurooppa liigassa esiintynyt erittäin vakuuttavasti! Tottenhamille on tietenkin selkeä pettymys se, että kotijoukkue joutuu pelaamaan Eurooppa liigaa, mutta pääsy Mestarien liigaan ei ole mahdollista. Tottenhamin on varmistettava tällä kaudella sarjataulukossa se, että ensi kaudeksi tilanne tulisi muuttumaan. Tottenham voitti edellisessä Valioliigan ottelussaan Aston Villan vieraissa 0-2 maalein, joten Tottenhamin puolustus on toiminut mahtavasti – edellisestä päästetystä maalista on reilusti aikaa.

Tottenhamin edellinen kotiottelu päättyi täysin käsittämättömästi West Hamia vastaan tappioon 0-3 maalein, joten Tottenham on nimenomaan kotonaan varmasti erittäin näyttöhaluinen! Tottenham on kahdeksasta ottelustaan voittanut viisi, joten sinänsä Tottenhamin kausi on ollut erittäin hienoa seurattavaa. Hull lukeutuu niihin vastustajiin, jotka ovat etenkin kotiotteluissa ehdottomasti kaadettava. Tasoero joukkueiden välillä on hurja. Hullin hyvästä alkukaudesta huolimatta suursuosikkina otteluun lähtee Tottenham. Muu tulos kuin kotivoitto olisi ehdottomasti yllätys.

Veikkaussivut | Tuomas