Tottenham - Liverpool 15.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Järjestävätkö Tottenham sekä Liverpool maalijuhlat Valioliigan huippuottelussa?

Tottenham – Liverpool, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 1,75 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 2,32 | 3,40 | 3,05 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigassa yhteen iskevät Tottenham sekä vieraaksi saapuva Liverpool. Tiedossa tulee olemaan äärimmäisen jännittävä kohtaaminen. Sarjataulukossahan Tottenham on tällä hetkellä seitsemäntenä, kun taas Liverpool löytyy muutamaa sijaa korkeammalta. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa kolme pistettä Liverpoolin eduksi. Varsinkin Liverpool on tällä hetkellä mahtavassa pelivireessä, sillä kahdessa edellisessä ottelussa vierasjoukkue on viimeistellyt yhdeksän maalia. Edellisellä kierroksella Liverpool murskasi West Hamin kotonaan 4-1 numeroin. Viidestä edellisestä ottelutaan Liverpool on jokaisessa pelannut yli vaaditun maalimäärän, mutta täysin samaa voidaan sanoa myös Tottenhamista yhtä ottelua lukuunottamatta. Tottenhamilla on alla Eurooppa liigasta 4-1 maalein voitto Anzhista.

Tottenhamin kohdalla ollaan käytetty ajoittain jopa kriisijoukkueen nimeä, sillä tulokset ovat olleet kotijoukkueen kohdalla hyvinkin ailahtelevaisia. Muutama viikko sitten Tottenham hävisi Manchester Cityn vieraana vaatimattomasti 6-0 maalein. Tottenham on joka tapauksessa pelannut erittäin runsasmaalisia otteluita ja torstain ottelu Eurooppa liigassa vain vahvisti sitä käsitystä. Kahteen edelliseen kotiotteluun Tottenham on viimeistellyt yhteensä kuusi maalia ja puolestaan omissa verkot ovat heiluneet kolme kertaa. Edellisessä Valioliigan kotiottelussaan Tottenham pelasi 2-2 numeroin tasapelin Manchester Unitedia vastaan. Tottenhamin valmennus lepuutti joitain avainpelaajia Anzhia vastaan, joten tässä ottelussa kentällä nähdään laadukas kotijoukkue.

Liverpoolille ei tällä hetkellä helpolla tunnu pysäyttäjää löytyvän, vaikka edellisessä vierasottelussaan Liverpool hävisi erittäin yllättäen Hullin vieraana 3-1 maalein. Liverpoolin otteluita on ollut kaiken kaikkiaan erittäin mielenkiintoista seurata, koska niissä on sattunut ja tapahtunut. Samallahan voidaan myös todeta, että Tottenhamin sekä Liverpoolin väliset keskinäiset kohtaamiset ovat olleet suhteellisen tapahtumarikkaita. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Liverpoolin voittoon 3-2 numeroin. Liverpoolin kannalta huono uutinen on se, että vierasjoukkueella on melko paljon loukkaantumisongelmia. Ne sotkevat lähtökohtia tähän otteluun. Sivussa Liverpoolilta ovat Steven Gerrard, Daniel Sturridge sekä Jose Enrique. Yli 2,5 maalia on ehdottomasti syytä vetokupongille napata mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas