Tottenham - Liverpool 31.8.2014 | Tottenham on iskussa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Viime kauden Valioliigassa Liverpool pieksi Tottenhamin ensin 5-0 ja sitten 4-0

Vihje lyhyesti

– Tottenham on voittanut kaksi ottelua ja maaliero on 5-0. Uusi manageri Pochettino saattaa olla se mies, joka lopulta saa Spursin pelaamaan tasaisesti ja omalla tasollaan. Parin vuoden takainen miljoonhankinta Erik Lamela on avausotteluissa ollut hyvä, ja se on iso asia Tottenhamille. Lamela yhdessä Emmanuel Adebayorin kanssa on tiukka kaksikko Valioliigaan.

– Liverpool on aloittanut hieman hitaammin. Se voitti niukasti Southamptonin kotonaan ja sitten hävisi Manchester Cityn kentällä. Viime kauden komeetat Sturridge ja Sterling ovat kuitenkin aloittaneet hienosti ja keskikentältä löytyy pelintekijöitä, joten kyllä Poolillekin voi povata hyviä otteluita alkukaudelle. Liverpoolin viime kaudella vuotanutta puolustusta on tilkitty kesän aikana, mutta vienee aikansa ennen kuin uudet pakit ottavat johtoroolia.

– Viime kaudella Liverpool pieksi Spursin kahdessa ottelussa yhteismaalein 9-0, mutta tällä kaudella Spurs tuskin romahtaa samalla tavalla. Kertoimenlaskijat ovat kuitenkin tähän otteluun saaneet Liverpoolin suosikiksi, mutta ei niin pitäisi tällä hetkellä olla White Hart Lanella. Parhaat pelit löytyvät Spursin tasoituksista.

[ Ottelussa tehdään todennäköisesti yli 2.5 maalia. Gutsille 100 € bonus tästä ]

Vihje: Tottenham +0 asian handicap, kerroin 2,00 Bet365

 

 

Lähtökohdat otteluun

Tottenham on aloittanut kauden mainiosti, ehkäpä joukkueessa viimein on sitä jotain, joka veisi sen kamppailemaan Valioliigan top 4 -paikasta. Spurs on voittanut kaksi ensimmäistä otteluaan maalierolla 5-0. Vastukset eivät kyllä ole olleet kovimmasta päästä, West Ham kaatui vieraissa 1-0 ja viikko sitten kotikentällä Spurs pieksi QPR:n 4-0.

Liverpoolilla on ollut hankalampaa. Avauskierroksella se otti niukan 2-1 -kotivoiton Southamptonista ja viikko sitten se hävisi Manchester Cityn kentällä 1-3.

Viime kaudella Liverpool oli kakkonen ja Spurs kuudes. Tällä kaudella joukkueiden välinen ero kaventunee. Liverpool menetti kesällä Luis Suarezin, jonka panos viime kaudella oli valtavan tärkeä. Spurs sai menageriksi Southamptonia edelliskaudella johtaneen Mauricio Pochettinon, jonka odotetaan viimein saavan Tottenhamin vakautettua ja pelaamaan viikosta toiseen omalla tasollaan. Alkukierrokset vahvistavat näkemystä, joskin kahden kierroksen jälkeen ei voi vielä mitään painavaa joukkueista sanoa.

Viime kaudella Liverpool pieksi Tottenhamin pahan kerran. Joulukuussa Spursin kotikentällä Liverpool voitti 5-0 ja sitten myöhemmin omalla Anfield-stadionillaan 4-0. Kertoimenlaskijat ovat tähän otteluun saaneet Liverpoolin suosikiksi, ja kyllähän siihen löytyy perusteluja. Poolin nuoret Sterling ja Sturridge ovat aloittaneet kauden hyvin, ja keskikentän Philipe Coutinho ja Henderson ovat myös pelanneet vakuuttavasti. Liverpool hankki muutama päivä sitten Mario Balotelin AC Milanista. Hän saattaa pelata jossain roolissa tässä ottelussa. Tuskin Balotelli syrjäyttää Sturridgea ykköskärjen paikalta, ja tuskin manageri Rodgers lähtee otteluun laittaen molemmat aloitukseen, joten ehkä Super-Mario tulee mukaan vaihtopenkin kautta.

Liverpool uudisti puolustustaan kesän aikana, ja siihen oli tarvetta. Vaikka Pool teki 101 maalia viime vuonna, se myös päästi 50 maalia, joka on paljon enemmän mitä esimerkiksi Manchester City ja Chelsea päästivät. Uudet hankinnat Dejan Lovren ja Alberto Moreno vaikuttavat hyviltä hankinnoilta, mutta vie aikansa ennen kuin uusi puolustus löytää yhteisen sävelen. Manchester City -ottelu paljasti tämän, ja Tottenham on sen verran kovassa iskussa, että he ovat tiukka testi Poolin peräpäälle. Muutaman vuoden takainen jättihankinta Erik Lamela on vihdoin näyttänyt sitä, mitä häneltä kaivataan. Lamelan nopeus ja taito pallon kanssa ovat kova pala jokaiselle puolustajalle liigassa. Emmanuel Adebayor on edelleen hyvä maalintekijä. Lamela ja vaparispesialisti Christian Eriksen huilasivat viikolla pelatun Eurooppa-liigan karsintaottelun, mutta he ovat aivan varmasti nyt mukana aloituksessa.

[ Ensimmäisen maalin tekijäksi hyvä ehdokas on Lamela. Gutsille 100 € bonus tästä ]

 

Perustelut vihjeelle

Liverpoolin ei pitäisi olla suosikki Tottenhamin kotikentällä. Kotijoukkue on aloittanut hienosti ja Pool hieman hitaammin. Joukkueiden välinen tasoero ei ole niin suuri, mitä viime kauden ottelutulokset väittävät. Tottenham +0 on hyvä veto, Bet365 antaa siitä kertoimen 2.00.

Vihje: Tottenham +0 asian handicap, kerroin 2,00 Bet365 

Veikkaussivut | Anssi