tottenham spurs manchester city valioliiga veikkaussivut

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs Cityn kurjaa putkea lauantain myöhäisottelussa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Tottenham – Manchester City klo 21:45 lauantai 14.4.2018

Suurin toivein kauteen lähtenyt Manchester City voittaa kyllä Valioliigan, mutta Mestarien liigassa tuli jopa yllättäen seinä nimeltä Liverpool vastaan. Cityn ja Pep Guardiolan painajaismainen viikko voi saada jatkoa tästä pelistä kun vastaan asettuu kotikentällään Tottenham.

Cityn viikko on ollut todella pelkkää painajaista, ensin 3-0 turbiiniin Liverpoolin kotikentällä, sen jälkeen 2-0 johto omalla kotikentällä vaihtui 2-3 tappioon Manchester Unitedille ja tiistaina City kävi häviämässä Liverpoolille vielä 2-1. Liikaa päästettyjä maaleja, onko Cityn pelaajat jo aivan puhki? Maalinteko tökkii ja omissa soi, ei voi ihan pelkän tuurin piikkiin laittaa?

Harry Kanelle haetaan maaleja kissojen ja koirien kanssa… Irvileuat pääsivät irti kun kävi ilmi että Tottenham anoi Stoke-ottelun maalin Kanelle Eriksenin sijaan. Nostetaanko tällä kesän pyyntihintaa?

Tottenhamilla on tässä ottelussa oivallinen paikka lisätä kylmää rinkiä Pep Guardiolan persauksen alla, tuskin omistajasheikit ihan kovin kauan tämänmoista pelleilyä katsovat. No, kaikille joukkueille osuu huonoja hetkiä, Cityn hetki osui vaan kauden pahimpaan paikkaan. Ja välttämättä ei siis ole ohi tämäkään, sillä sarjataulukon puolesta Cityllä ei ole panosta, Spurs sen sijaan haluaa varmistaa paikan neljän sakissa ja kyllähän se Valioliigan kakkospaikkakin kiinnostaa.

Tottenham – Manchester City kertoimet ja vedonlyönti

Kertoimet otteluun ovat todella tasaiset, mutta viimeaikaisten otteiden ja edellisten kohtaamisten myötä on kotijoukkuetta pidettävä tässä suosikkina. City ei ole voittanut kahteen matsiin Spursia sen kotikentällä, okei, nyt pelataan Wembleyllä, mutta silti. Tuskin City saa tukittua puolustustaan taikaiskusta ja yhden Kompanyn avulla, toki Agüero voisi tuoda sinne hyökkäykseen tehoja.

Mutta siltikin vaakakuppi kaatuu kotijoukkueelle, joka onkin tässä kohteessa varsin pelattava. Ison nousun on City tehnyt kuopasta jos se pystyy Spursin voittamaan. Kertoimet ovat todella tasan, mutta kotijoukkue on toimituksen mielestä kyllä suosikki tähän otteluun. Tasapeliä ei voi kuitenkaan laskea pois kuvioista, jossain vaiheessahan se Citynkin peli alkaa taas kulkemaan.

Pep Guardiolasta ei koskaan tiedä ja ulosajo Liverpool -matsissa kummittelee varmasti mielessä. Marssittaako Pep väsyneen miehistönsä kentälle vai onko keksitty taas jotain pyörän veroista kokoonpanoon? Agüero saattaa jo pelata koko ottelun, siinä lienee se iso oljenkorsi vieraille tässä matsissa.

Spursin kokoonpano oletus: 4-2-3-1

Lloris – Davies, Verthongen, Sanchez, Aurierr – Dembele, Dier – Heung-Min, Alli, Eriksen – Kane

Manchester Cityn kokoonpano oletus: 4-3-3

Ederson – Delph, Otamendi, Kompany, Walker – Silva, Gündogan, Bruyne – Sané, Agüero, Silva

Ja tämä viimeinen maali merkittiin sitten lopulta Kanelle. No, olihan mies ainakin siellä päin. Selvää osumaa palloon ei kyllä näy.

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

fa-cup-manchester-united-tottenham-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 - Manchester United - Tottenham Wembleyllä! K...

Vaikka Spurs on vierasjoukkue, pääsee se pelaamaan ottelun tämän kauden kotikentällä. Spurs finaaliin?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 Kärpät - Tappara kolmannessa finaalissa!

Kärpät on kahden voiton päässä mestaruudesta. Hyppääkö Tappara vielä kyytiin vai menikö Kultajuna jo?

WEST-BROM-LIVERPOOL-VEIKKAUSSIVUT-VALIOLIIGA
Lauantai 21.4.2018 - West Bromwich - Liverpool. Antaako vieraat a...

West Brom on putoamisen partaalla, pystyykö se nappaamaan pinnoja kovavireiseltä Poolilta?

palace_brighton
Watford - Crystal Palace 21.4.2018, kummatkin säilynevät liigas...

Watford on kahdeksan pistettä putoamisrajan yläpuolella, ja Crystal Palace on viisi pistettä rajan päällä. Piste kelpaisi varmasti tänään kummallekin.

EHT-RUOTSI-SUOMI-VEIKKAUSSIVUT
Sunnuntai 22.4.2018 Suomi kohtaa Carlson Hockey Gamesin päätös...

3-1 vai 1-3? Vai löytyykö tulosvetoon joku muu lukema? Lyö vetoa matsista!

barcelona
Sevilla - Barcelona 21.4.2018, Barca hakee tuplaa

Sevilla ja Barcelona kohtaavat Espanjan cupin finaalissa. Kummankin kausi on aikalailla kiinni tästä ottelusta, muuten jää pettymys päälimmäisenä mieleen.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

Aikaisemmat otteluennakot