Tottenham - Manchester City 29.1.2014 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Tottenham sekä Manchester City vastakkain Valioliigan huippukamppailussa.

Tottenham – Manchester City, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 1,55 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 3,75 | 3,40 | 1,95 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, kierroksen huippuottelussa Manchester City matkustaa testaamaan Tottenhamin päivän vireen. Tiedossa on kaiken kaikkiaan upea kohtaaminen kahden hienon seuran välillä. Sarjataulukossahan Tottenham on tällä hetkellä viidentenä, kun taas Manchester City löytyy toiselta sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on seitsemän pistettä vierasjoukkueen eduksi. Tottenham sekä Manchester City ovat olleet viime aikoina huikeassa pelivireessä. Kaikkihan varmasti jo tietävät Manchester Cityn tilanteen, mutta Tottenhaminkin pelivire on ollut huikeaa luokkaa. Edelliset viisi ottelua ovat Tottenhamille tuottaneet peräti neljä voittoa. Edellisellä kierroksella Tottenham murskasi Swansean vieraissa 1-3 maalein. Kahteen edelliseen otteluun kotijoukkue on viimeistellyt vaatimattomasti viisi maalia, joten siinä mielessä maaliodotusarvo tätäkin ottelua ajatellen on korkealla.

Manchester City tekee tällä hetkellä kentällä mitä haluaa, sillä vierasjoukkue näyttäisi tekevän tuhoa joukkueen kuin joukkueen kustannuksella! Edellisellä kierroksella Manchester City murskasi Watfordin Cupin taistelussa 4-2 numeroin. Itseasiassa neljästä edellisestä ottelustaan Manchester City on ainoastaan yhdessä pelannut Valioliigakamppailun, joten siinä mielessä vierasjoukkue on päässyt tai joutunut pelaamaan ”vähemmän tärkeitä” otteluita. Manchester City on joka tapauksessa käytännössä ottelusta toiseen tehnyt hurjia maalimääriä. Edellisestä viidestä ottelustaan ainoastaan yhdessä vierasjoukkue on jäänyt kahteen maaliin. Se kertoo paljon vierasjoukkueen tilanteesta. Manchester Cityn kannalta erinomainen asia on se, että David Silva saattaa olla tänään vierasjoukkueen käytettävissä. David Silvan merkitystä vierasjoukkueen hyökkäystä ajatellen ei voisikaan tarpeeksi korostaa. Manchester Cityllä on varmuudella sivussa esimerkiksi Samir Nasri sekä Alvaro Negredo, mutta ratkaisijat eivät vierasjoukkueelta kesken tule loppumaan.

Tottenhamille tämä ottelu on käytännössä viimeinen mahdollisuus nousta taistelemaan samoista sijoituksista Manchester Cityn kanssa, sillä joukkueiden välinen piste-ero ei periaatteessa ole mahdotonta luokkaa, jos Tottenham pystyisi kolme pistettä nappaamaan. Tasapelillähän Tottenham ei tule Manchester Cityä tavoittamaan missään tapauksessa, mutta toisaalta vedonlyöntimielessä on syytä keskittyä siihen, että maaleja tullaan tekemään ja mieluiten melko mukavalla tahdilla. Tottenham ei ole kahteen edelliseen kotiotteluun antanut vastustajilleen ensimmäistäkään maalia, mutta toisaalta Manchester City tulee olemaan täysin asia erikseen. Lisäksi oman mausteensa otteluun tuo sekin tieto, että Tottenham saattaa saada sairaslistalta merkittäviä apuja. Suomeksi sanottuna lähellä pelikuntoa Tottenhamilta ovat esimerkiksi Andros Townsend, Paulinho, Sandro, Younes Kabul sekä Jan Vertonghen. Lopullinen Tottenhamin kokoonpano onkin tarkistettava ennen pelipäätöksen tekemistä. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Manchester Cityn murskavoittoon 6-0 maalein. Samanlaisia lukemia tuskin nähdään tänään, mutta yli 2,5 maalia on siitä huolimatta erittäin fiksu valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas