Tottenham - QPR 24.8.2014 | Jälleen yksi Lontoon paikalliskamppailu

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

QPR:n manageri Harry Rednkapp on entinen Spursin luotsi, Tottenhamin nykyinen vetäjä Pochettino saattaa hyvin onnistua nostamaan joukkueen ylemmälle tasolle

Vihje lyhyesti

– Tottenham on ottanut viikon sisään kaksi työvoittoa. Se nouse torstaina Eurooppa-liigan karsinnassa Limassolin vieraana tappiolta 2-1 -voittoon. Viime viikonloppuna se voitti West Hamin kentällä 1-0, vaikka joutui pelaamaan puolisen tuntia yhden miehen alivoimalla. Spursin uusi manageri Pochettino saattaisi viimein olla se mies, joka nostaa joukkueen muutaman askeleen eteenpäin.

– QPR nousi liigaan Championshipistä karsintojen kautta. Se oli jonkinlainen pettymys seuralle, sillä sen joukkue oli koko sarjan kallein. Tänä kesänä kokenut manageri Redknapp on tuonut joukkueeseen muun muassa kokeneen topparin Rio Ferdinandin. Chilestä joukkueeseen on tullut kaksi kovaa MM-pelaajaa, Isla ja Vargas. He tuskin vielä kuitenkaan ovat kovinkaan ratkaisevassa osassa, Valioliiga on heille uusi sarja.

[ Ottelussa tehdään todennäköisesti alle 2.5 maalia. Gutsille 100 € bonus tästä ]

– Viikko sitten QPR hävisi kotikentällään Hullille 0-1. Se oli heikko peli lontoolaisilta. Tottenham on tässä ottelussa suursuosikki, sen voittokerroin on vain 1.50. Vaikka Spurs on voittanut nyt kaksi peräkkäin ja harjoitusottelutkin sujuivat mainiosto, niin tosipelit eivät ole vielä olleet tyystin vakuuttavia. Veto kannattaa lyödä sen kautta, että QPR ei tee maalia.

Vihje: Tottenham voittaa ja molemmat eivät tee maalia, kerroin 2,40 Bet365

 

 

Lähtökohdat otteluun

Tottenham on jo muutaman kauden ollut siinä kynnyksellä, että kaikki osaset loksahtavat kohdalleen. Siitä on odotettu haastajaa Valioliigan suurille, mutta vielä se ei ole niin pitkälle päässyt. Yksi iso ongelmakohta on ollut manageri, seura ei ole onnistunut löytämään manageria, joka osaisi rakentaa voittavan joukkueen ja ohjata sitä otteluissa. Southamptonista tulut Mauricio Pochettino saattaisi olla tällainen. Pochettino sai Sotonista viime kaudella kaiken irti ja samalla hän nosti muutaman Southamptonin pelaajan tähtiin.

Spurs ei vielä takuulla ole päässyt sisälle Pochettinon pelitaktiikkaan, mutta silti joukkue on taistellut hyviä tuloksia. Viikolla se tuli Eurooppa-liigan karsintaottelussa kyproslaista AEL Limassolia vastaan tappiolta 2-1 -voittoon. Tuossa ottelussa useampi Spursin avainpelaaja oli sivussa huilaamassa. Muun muassa Emmanuel Adebayor, Aaron Lennon ja Etienne Capoue istuivat ottelun vaihtopenkin puolella. Valioliigan ensimmäisellä kierroksella Spurs voitti West Hamin vieraissa 0-1, vaikka se pelasi puolisen tuntia yhden miehen vajaalla.

Yksi tärkeä tehtävä Pochettinolla on saada joukkueen lupaavin pelaaja, argentiinalainen Erik Lamela nousemaan liigan tähtien joukkoon. Lamela on myös Tottenhamin seurahistorian kallein pelaaja, hänestä maksettiin italialaiselle Romalle lähes 26 miljoonaa puntaa. Viime kaudella Lamela pelasi vain yhdeksässä ottelussa, puolet hänen kaudestaan meni pilalle selkävaivan vuoksi. Lamela pelasi torstaina parikymmentä minuuttia Limasolia vastaan ja hän oli loistava ottelussa.

[ Erik Lamela alkaa lunastaa odotuksia, hänestä ensimmäisen maalin tekijä? Gutsille 100 € bonus tästä ]

Laitapuolustaja Kyle Naughton on sivussa QPR-ottelusta, koska hänet ajettiin ulos viikko sitten West Ham -ottelussa.

QPR oli heikko liiga-avauksessaan. Se hävisi kotikentällään Hullille 0-1. Joukkue on kuitenkin vahvistumassa koko ajan. Muutama päivä sitten chileläinen hyökkääjä Eduardo Vargas liittyi joukkueeseen Napolista. Vargas on se pelaaja, joka MM-kisoissa teki Chilen voittomaalin Espanjaa vastaan. Tähän otteluun Vargas ei vielä ehdi mukaan työluvan puuttumisen vuoksi, mutta uusina pelaajina QPR saa kentälle toisen chileläisen Mauricio Islan.

QPR:n manageri on vanha kettu Harry Redknapp. 67-vuotias Redknapp oli ennen QPR-pestiä Tottenhamin manageri useamman vuoden ajan. Se, että onko Redknappilla vielä annettavaa Valioliiga-seuralle, jää nähtäväksi.

QPR hankki kesällä puolustuksensa keskustaan Manchester Unitedista Rio Ferdinandin, ja hänenkin kanssa voi olla niin että ikää ja kankeutta on jo tullut liikaa Valioliiga-kentille.

 

Perustelut vihjeelle

Tottenham on suursuosikki ottelussa. Sen voitosta saa vain noin 1.50-kertoimia, ja vaikka joukkueilla on selvä tasoero, niin Tottenham ei ole pelattava. Bet365 tarjoa kertoimen 2.40 sille, että Tottenham voittaa ja molemmat joukkueet eivät tee maalia – eli käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Tottenham voittaa jättäen QPR:n nollille. Tuon vedon voisi laittaa lapulle.

Vihje: Tottenham voittaa ja molemmat eivät tee maalia, kerroin 2,40 Bet365

Veikkaussivut | Anssi