Tottenham - Stoke 29.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Tottenham täyttä pistepottia Stoken isäntänä?

Tottenham – Stoke, merkki 1, kerroin 1,45 Unibet
Tottenham – Stoke (+1), merkki 1, kerroin 2,30 Betsafe

Unibetin kertoimet otteluun 1,45 | 4,55 | 7,60 PELAA TÄSTÄ

 

 

Sarjataulukossa kahdeksantena oleva Tottenham isännöi jalkapallon Englannin Valioliigassa vieraaksi saapuvaa Stokea. Vierasjoukkue löytyy sarjataulukosta tällä hetkellä sijalta kaksitoista. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on kymmenen pistettä Tottenhamin eduksi. Tänään Valioliigassa pelataan yhteensä neljä ottelua ja kieltämättä tämä ottelu etukäteen ajateltuna vaikuttaa kaikista selkeimmältä. Tottenham on joukkueista huomattavasti laadukkaampi joukkue, vaikka Andre Vilas-Boasin potkutkaan eivät ole kotijoukkuetta nostaneet hurjaan liitoon. Edellisellä kierroksella Tottenham pelasi 1-1 maalein tasapelin West Bromwichin isäntänä, mutta toisaalta Stokellahan on alla täysin järkyttävä murskatappio Newcastlelle 5-1 numeroin.

Stoke tunnetaan erittäin kotiriippuvaisena joukkueena ja Newcastlea vastaan käydyssä ottelussa se kävi varmasti jokaiselle entisestä selkeämmäksi! Stoken puolustus oli Newcastlen vieraana täysin tuuliajolla eikä viisi päästettyä maalia tarvitsekaan saada minkäänlaisia sanallisia puolustuksia. Stoke on kotonaan ehtinyt voittamaan esimerkiksi jopa Chelsean, mutta vierasotteluissaan raitapaidat ovat täysin hukassa. Yhdeksän vierasottelua ovat Stokelle tuottaneet yhden voiton. Stoke onkin ollut Valioliigan surkein vierasjoukkue, sillä kuusi tappiota yhdeksään otteluun kertoo kaiken olennaisen raitapaitojen matkapeleistä. Stokelle ollaan viimeistelty vieraissa kaksikymmentä maalia eli se tarkoittaa sitä, että Newcastlea vastaan käyty ottelu ei ollut raitapaidoille ensimmäinen eikä viimeinen kamppailu, jossa omissa verkot heiluvat suhteellisen tiheään tahtiin.

Tottenhamin sekä Stoken kokoonpanosta sivussa ovat muutamat erittäin tärkeätkin pelaajat, mutta toisaalta kotijoukkue saattaa saada sairaslistalta takaisin kokoonpanoon Jermain Defoen, Moussa Dembelen sekä Aaron Lennonin. Tottenhamin kokoonpano onkin ehdottomasti tarkistettava ennen pelipäätöksen tekemistä. Tottenham lähtee joka tapauksessa tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Tottenhamin peliesityksissä on ollut paljon hyvääkin, vaikka toistaiseksi kotijoukkue ei ole missään tapauksessa pelannut materiaalinsa edellyttämällä tasolla. Tänään Tottenhamin on ehdottomasti palattava takaisin voittojen pariin, sillä Stoke ei ole vieraissa saanut vielä mitään aikaan. Stoke on erittäin vaarallinen ryhmä kotonaan, mutta vieraissa raitapaidat ovat keskittyneet lähinnä tappioiden keräämiseen. Tottenham napataan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas