Tottenham - Trömsö 19.9.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/03/2018
Jaa tämä...

Kuinka rumat lukemat Tottenham latoo Trömsön verkkoon?

Tottenham – Trömsö (+2), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,12 | 7,60 | 18,00 

 

 

Jalkapallon Eurooppa liigan lohkovaihe käynnistyy tänään erittäin mielenkiintoisilla otteluilla, illan jälkimmäisessä tv-ottelussa yhteen iskevät englantilainen Tottenham sekä norjalainen Trömsö. Muut joukkueet tässä lohkossa ovat Anzhi sekä Sheriff Tiraspol. Trömsön tilanne vaikuttaa näin etukäteen ajateltuna lähes mahdottomalta tämän ottelun suhteen, sillä Tottenhamin kotiareena on kaikkea muuta kuin helppo paikka vierasjoukkueelle ja toisekseen joukkueiden välinen tasoero on valtava Tottenhamin eduksi. Tottenham lukeutuu tälläkin kaudella Valioliigan ylempään keskikastiin, kun taas Trömsö on ehtinyt jo pilaamaan oman kautensa Norjan pääsarjassa. Trömsön kaudesta Norjassa on tätä menoa tulossa täysi vitsi.

Tottenham on aloittanut kautensa Valioliigassa erinomaisesti, sillä neljä ensimmäistä ottelua ovat toistaiseksi tuottaneet peräti kolme voittoa! Tottenham on ehtinyt alkukaudella voittamaan otteluita kovalla prosentilla ja hienointa on ehdottomasti se, että Tottenhamin puolustus on toiminut käsittämättömän hyvin. Tottenhamille ollaan tähän mennessä tehty tasan yksi maali ja itseasiassa senkin teki Arsenal kotiottelussaan jokin aika sitten. Trömsölle yhdenkin maalin tekeminen tänään vaikuttaisi hyvin hankalalta tehtävältä.

Tottenham on ehdottomasti Eurooppa liigan suurimpia mestarisuosikeita, joten normaalilla peliesityksellä heikko Trömsö pitäisi olla pelkkä vastaantulija. Trömsöllä on tietenkin alla arvokas voitto Rosenborgista, mutta kokonaisuudessaan Trömsön kausi on ollut erittäin heikkoa seurattavaa. Tottenham saattaa ratkaista tämän ottelun jo ensimmäisellä puoliajalla. Kotivoitto tasoituksella on erinomainen valinta vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas