Tottenham - West Ham 18.12.2013 | Liigacup

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Tottenhamin jyrkkä alamäki Liigacupin merkeissä?

Tottenham – West Ham, merkki 2, kerroin 9,00 Bet365
Tottenham – West Ham (+1), merkki 2, kerroin 3,00 Bet365
Tottenham – West Ham (+2), merkki 2, kerroin 1,53 Betsson

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,40 | 5,00 | 9,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Liigacupissa pelataan tänään kaksi ottelua, West Ham matkustaa suhteellisen mielenkiintoisessa kamppailussa Tottenhamin vieraaksi. Tottenham hävisi viikonloppuna Valioliigassa Liverpoolille vaatimattomasti 0-5 maalein. Se riitti Tottenhamin omistukselle – Andre Villas-Boas sai lähteä. Tottenhamin pukukopissa on varmasti vapautunut tunnelma, sillä pelaajat sekä Andre Villas-Boas eivät olleet parhaissa mahdollisissa väleissä. Tämä kilpailu kuitenkaan tuskin on Tottenhamin tärkein tavoite loppukautta ajatellen. Tottenham on viime aikoina hävinnyt Manchester Cityn vieraana 6-0 numeroin sekä tosissaan Liverpoolille 0-5 maalein. Paljon on tehtävää Tottenhamilla, jotta tilanne tulee palautumaan normaaliksi.

West Hamin puolustus on kauden edetessä kehittynyt ja kehittynyt, sillä neljään edelliseen otteluun vain yhdessä West Hamille ollaan ottelua kohden tehty enemmän kuin yksi maali. Edellisellä kierroksella West Ham pelasi Sunderlandia vastaan maalittoman tasapelin. West Ham on ollut Valioliigassa vieraissa suhteellisen surkea, sillä viisi edellistä vierasottelua ovat tuottaneet vain yhden voiton. Näissä Cupin otteluissa lähtökohdat ovat kuitenkin normaalisti huomattavasti yllätysherkempiä. West Hamille tämä kilpailu on varmasti erittäin tärkeä, sillä pienemmille seuroille menestyminen kuin menestyminen maistuu – vaikkakin se tulisi vain Liigacupin merkeissä. West Ham tiedostaa sen tilanteen, että Tottenhamin pukukopissa on vapautunut tunnelma, mutta toisaalta se saattaa pahimmillaan jossain määrin kääntyä jopa kotijoukkuetta vastaan.

West Ham tulee saamaan tähän otteluun parhaimmillaan huikeasti apuja sairaslistalta, joten lopullinen West Hamin kokoonpano onkin tarkistettava ennen lopullisen pelipäätöksen tekemistä. West Hamin sairaslista on viime aikoina ollut todella pitkä, mutta tässä ottelussa paluun saattaavat kentälle tehdä Guy Demel, James Tomkins sekä James Collins. Nyt jos koskaan West Hamilla on mahdollisuus jatkaa Tottenhamin syöksykierrettä, sillä sellaiseksihan Tottenhamin tilannetta voidaan tällä hetkellä kuvailla. Ei Andre Villas-Boasin lähtö tarkoita missään tapauksessa automaattisesti sitä, että kotijoukkue lähtisi samantien uuteen lentoon. On myös otettava huomioon, että Tottenhamilla on omat ongelmat loukkaantumisten kanssa. Kotijoukkueen vahvuudesta loukkaantumisten takia sivussa ovat Jan Vertonghen, Vlad Chiriches sekä Younes Kabul. Lähdetään rohkeasti West Hamin yllätyksiä nappaamaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas