Tottenham - West Ham 6.10.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/06/2013
Jaa tämä...

Tottenham isännöi West Hamia Valioliigassa.

Tottenham – West Ham, merkki 1, kerroin 
Tottenham – West Ham (+1), merkki 1, kerroin 

ComeOnin kertoimet otteluun 1,44 | 4,31 | 8,07 

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigaa, sarjataulukossa neljäntenä oleva Tottenham saa vastaansa vieraaksi saapuvan West Hamin. Vierasjoukkue on sarjataulukossa tällä hetkellä kolmanneksi viimeisenä. Joukkueiden välinen tasoero on tällä kaudella erittäin merkittävä Tottenhamin eduksi ja se on tullut varmasti jokaiselle selväksi alkukauden aikana. West Ham on onnistunut tekemään vasta neljä maalia ja sitä voidaankin pitää surkeana suorituksena! West Hamilla on ollut valtavia ongelmia hyökkäyspäässä ja näin ollen se heijastuu koko joukkueen toimintaan. Valitettavasti se ei ole pisteitä tuottanut, että puolustuksessa homma on toiminut hyvin.

Tottenhamin puolustus on ollut lähes käsittämätön, sillä kuuteen otteluun Valkoisille ollaan tehty vain kaksi maalia! Tottenhamin alakerta on ollut äärimmäisen vakuuttava, joten tästä Tottenhamin on erinomaista jatkaa kautta eteenpäin. Kolme ensimmäistä kotiottelua ovat tuottaneet Tottenhamille samalla tähän mennessä kaksi voittoa sekä yhden tasapelin. Viimeksi kotonaan Tottenham pelasi huippuottelussa 1-1 numeroin tasapelin Chelseaa vastaan.

West Ham on pelannut kolme vierasottelua eikä ole tehnyt niissä vielä maaliakaan. West Hamin suurimmat ongelmat ovat olleet juuri vierasotteluissa, sillä yksinkertaisesti maalinteko tuntuu olevan vieraissa liian hankalaa. Lähtökohtaisesti Tottenham on joukkueista huomattavasti laadukkaampi, omaa tässä tapauksessa kotiedun sekä vieläpä selkeästi paremman pelivireen. Tottenham on näin erinomainen valinta mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas