VIDEO: Tottenhamin floppihyökkääjälle lähtöpassit!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Togolaishyökkääjälle ei löydy enään käyttöä Tottenhamissa.

Tottenham Spurs on ilmoittanut seuran virallisellta Twitter-tilillä, että togolainen Emmanuel Adebayorin sopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

– Toivotamme Emmanuelille parasta tulevaan, Tottenham kertoi tiedotteessa.

31-vuotiasta hyökkääjä ei nimetty Valioliigassa pelaavan Tottenhamin miehistöön täksi kaudeksi lainkaan. Hyökkääjän sopimus olisi jatkanut vielä vuoden. Hän oli tiettävästi halunnut viiden miljoonan punnan korvausta yhteistyön päättämisestä.

Tottenham-luotsi Mauricio Pochettino teki jo aikaisemmin selväksi kantansa Adebayorin suhteen ilmoittamalla, että ”on selvää, ettei hän ole minun tai seuran suunnitelmissa”.

Adebayor viimeisteli Tykkimiehissä komean maalimäärän

31-vuotias hyökkääjä on pelannut Valioliigaa myös Manchester Cityssä ja Arsenalissa, jossa Adebayor nousi positiivisellä tavalla otsikoihin. Tykkimiehissä hyökkääjä teki 104 Valioliiga-ottelussa 46 maalia.

Togolaishyökkääjä oli siirtyä Aston Villaan kesän siirtoikkunan aikana. Aston Villalla voi nyt kiinnittää Adebayorin ilman siirtokorvausta.

Adebayor on valittu urallaan kertalleen vuonna 2008 Afrikan vuoden jalkapalloilijaksi. Tammikuussa 2010 hän oli mukana linja-autossa, joka joutui ampujaväijytykseen, kun se oli matkalla kohti Angolassa järjestettäviä Afrikan-mestaruuskilpailuja. Adebayor ehti jo kertaalleen lopettaa maajoukkueuransa tapahtuneen johdosta, mutta hetkeä myöhemmin hän ilmoitti olevansa jälleen valmis edustamaan maataan.

Vaikka Adebayor on syntynyt Togossa, halutessaan hän olisi voinut ryhmä edustamaan myös Nigeriaa.

Katso tästä Adebayorin onnistumisia Tottenhamissa:

Valioliigan heikosti aloittanut Tottenham kohtaa tänään vieraissa Sunderlandin. Illan jälkimmäisessä välienselvittelyssä Leicester saa vastaansa Aston Villan.

Sunnuntaina pelataan myös Espanjan La Ligassa neljä ottelua, Italiassa kuusi kamppailua, Ranskassa kolme taistoa, Saksan Bundesliigassa kaksi ottelua ja Veikkausliigassa kolme välienselvittelyä.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana eri jalkapalloliigojen tapahtumissa. Sivusto tarjoaa kattavasti kertoimia myös livevedon puolella.

Lue myös:
VIDEO: Perparim Hetemaj täräytti pallon Juventuksen verkkoon!
VIDEO: Chelsea-managerin tytär häikäisi gaalaillassa!