Toulouse - St.Etienne 7.2.2014 | Ligue 1

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/06/2014
Jaa tämä...

Nappaako St.Etienne täydet pisteet Toulousen vieraana?

Toulouse – St.Etienne, merkki X, kerroin 3,10 Sportingbet
Toulouse – St.Etienne, merkki alle 2,5 maalia, kerroin 1,58 Nordicbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,65 | 3,10 | 2,70 PELAA TÄSTÄ

 

 

Sarjataulukossa neljäntenä oleva St.Etienne matkustaa jalkapallon Ranskan liigan ottelussa testaamaan Toulousen päivän vireen. Toulouse löytyy sarjataulukosta sijalta kolmetoista. Ranskan pääsarjassa pelataan tänään vain yksi kohtaaminen, mutta toisaalta kyseessä on kahden laadukkaan joukkueen välinen kamppailu. Toulouse sekä St.Etienne ovat perustasoltaan pitkälti hyvin samaa luokkaa, joten tiedossa on suurella todennäköisyydellä erittäin tasainen sekä vähämaalinen kohtaaminen. Toulouse on kärsinyt kauden aikana suurista maalinteko-ongelmista, mutta toisaalta St.Etiennekin on sen verran kotiriippuvainen joukkue, että lähtökohdat eivät lupaile ainakaan runsasmaalista kamppailua. Toulouse ei ole pystynyt viimeistelemään kuin 23 maalia, mutta toisaalta St.Etiennekään ei ole kymmeneen edelliseen vierasotteluun kertaakaan pystynyt tekemään yhtä maalia enempää.

Toulousen edelliset kotiottelut ovat olleet käytännössä täysin mitäänsanomattomia. Kolme edellistä kotiottelua ovat Toulouselta sujuneet käytännössä täysin nyhjäten, sillä itseasiassa peräti edellisestä viidestä kotiottelustaan Toulouse on vain yhdessä pelannut yli vaaditun maalimäärän. Se kertoo vain siitä, että miten tiiviit ryhmät Toulousella sekä itseasiassa myös St.Etiennellä ovat. Toulouse ei ole tottunut maaleilla mässäilemään, mutta se tuskin tulee kovinkaan monelle suurena yllätyksenä. Edelliseen kolmeen kotiotteluun Toulouse on viimeistellyt ainoastaan yhden maalin, joten ei ole syytä ihmetellä, että minkä takia kotijoukkueen sijoitus sarjataulukossa on vasta keskikastissa. Tilastojen valossa muutenkin Toulousea voidaan pitää vain alemman keskikastin kotijoukkueena kolmella voitollaan. Suomeksi sanottuna raitapaidat ovat olleet omien faniensa edessä tasapeliautomaatteja, sillä kymmenestä kotiottelusta viisi on päättynyt tasapeliin.

Toulousen sekä St.Etiennen kohtaamisesta ei ole syytä odotella jalkapallon suurta juhlaa, vaikka materiaaliltaan tässä ottelussa kohtaavat Ranskan mittakaavassa katsottuna kaksi suhteellisen laadukasta joukkuetta. Varsinkin St.Etienneä voidaan periaatteessa pitää melko heti kärjen alapuolella olevana joukkueena. Kieltämättä molempien joukkueiden loukkaantumisethan valitettavasti syövät valtavasti tehoja niin Toulousen kuin St.Etiennenkin maalintekoa ajatellen. Toulouseltahan sivussa tästä ottelusta ovat esimerkiksi Uros Spajic, Pavle Ninkov sekä Adrien Regattin, kun taas St.Etiennen vahvuudesta poissa ovat muun muuassa Jeremy Clement, Max Gradel sekä Ismael Diomande. Hyvin vähämaalinen kohtaaminen on suurella todennäköisyydellä näin ollen tiedossa. Ei olisi lainkaan suuri yllätys tai edes vääryys, vaikka pisteet tultaisiin jakamaan täyden peliajan päätteeksi. Rohkeimmille tasapeli lienee järkevin vaihtoehto vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas