VIDEO: Kolmosen tunteikkaasta ottelusta jaettiin tuomiot – päävalmentaja pitkään pannaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Kolmosen tunteikkaan ottelun jälkipelit ovat yhä käynnissä.

Jalkapallon Kolmosen ottelun TPK:n ja Peimari Unitedin välillä jälkipelit ovat käyneet kuumina ja nyt Turun piirin kurinpitovaliokunta jakoi tuomionsa tapahtumista, jossa kentältä poistettiin eri tilanteissa vierasjoukkueen pelaaja, päävalmentaja ja kakkosvalmentaja.

Tunneita kuohuttanein tilanne koettiin viimeisten minuuttien aikana, jolloin Peimarin päävalmentaja Diogo Nobre ajautui jonkinlaiseen tappeluun katsojan kanssa, joka oli tullut kentälle. Nobre oli ajettu hetkeä aiemmin kentältä, kun hän poistuessaan ajatui yhteenottoon.

Nobre laitettiin väliaikaiseen toimitsijakieltoon ja nyt hän joutuu jo huilaamansa ottelun lisäksi olemaan sivussa kuusi ottelua. Nobre on siis käytettävissä elokuun 27. päivänä ja tuolloin kautta on pelaamatta vain viisi ottelua.

Kurinpitovaliokunnan raportissa kerrotaan Nobren tilanteen lisäsi saman joukkueen toisen valmentajan jatkaneen kovaäänisesti erotuomarin arvostelua kentän laidalta, kun hänet oli poistettu tekniseltä alueelta. Ottelun kotijoukkue laiminlöi velvollisuutensa ottelutapahtuman turvallisuuden varmistamisesta.

Kentältä ajettiin myös joukkueen puolustaja Adimir Vila Nova Das Neves. Hän on jo ehtinyt kärsimään kahden ottelun mittaisen ulosajotuomionsa ensimmäisen osan, joten hetken päästä puolustaja on käytettävissä.

Kurinpitovaliokunnan päätöksistä ei ole mahdollista valittaa Palloliiton kurinpitoelimiin. Itse kamppailussa Peimari United voitti TPK:n 1–0 väliepisodien jälkeen syntyneellä osumalla.

Katso alta ottelun huippuhetket:

 

EM-kisoissa pelataan tänään neljä ottelua, kun kaksi lohkoa saadaan päätökseen. Kaikki kamppailut ovat tuttuun tapaan katsottavissa Yle Urheilun kautta.

Peliyhtiö Betsafe on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lähde: Yle Urheilu

Lue myös:
Jalkapalloa pelattiin hyvin erilaisilla säännöillä ja kuviolla 1800 – luvulla
VIDEO: Jamie Vardy ei sittenkään siirry Arsenaliin?

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa