5 syytä, miksi TPS pelaa pleijareita kaudella 2015-16!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 09/07/2015
Jaa tämä...

Veikkaussivut.com  ruotii ennen kaudenalkua kaikki Liigajoukkueet ja pistää ne omaan järjestykseensä. Olemme kairanneet myös joukkueittain viisi asiaa minkä takia tulevalla liigakaudella joukkueelle tulee käymään näin. Kieli poskessa ja kiekko lavassa. 

TPS

Liiga 2015-2016 ennustus sijalle 5.

Nyt on mehiläispesään hankittu muutama uusi kuhnuri lisää ja TPS:n hunajatuotanto voidaan taas aloittaa. Vesi Aurajoessa näyttää kirkkaammalta ja niin näyttää myös TPS:n tulevaisuus. Remonttia on tehty niin joukkueessa kuin joukkueen ulkopuolella ja kauteen lähdetään suurin odotuksin. Kuulostaako tutulta? Jep.

Tällä kaudella TPS ei tule jäämään Liigassa viimeiseksi ja purjehtii taas tutuimmille pudotuspelisijoituksille kokemuksen ansiosta. Tomi Kallio ja Eric Perrin tuovat jengiin taitoa ja kokemusta, mutta kieltämättä näillä herroilla alkaa jo Petteri Nummelinin tapaan ikä painaa. Jaksaako tämä kolmikko koko raskaan kauden, ja löytyykö Tepsistä näille miehille korvaajia jos loukkaantumispeikko iskee. Kyllähän tässä on koko skaala, katastrofista kultaan kaikki otettavissa.

Tässä viisi syytä miksi TPS löytyy runkosarjan jälkeen TOP kuuden jengin joukosta:

1. Valmennus. Onhan täällä nyt ihan legendaarista jengiä kasattu heiluttamaan HK-Areenalle tahtipuikkoa. Ari-Pekka Selin on kykynsä näyttänyt ja TPS-saappaat näyttää istuvan oikein hyvin jalkaan. Kun kakkosena on etenkin Jukureissa loistanut Jarno Pikkarainen, voi tämä kaksikko keittää sellaiset myrkyt kattilaan että TPS:stä voi kuoriutua kauden yllätysjoukkue.

2. TPS Kissat. Herranduudeli sentään. Aina on tiedetty että Turussa on hyvännäköisiä kissoja, mutta TPS Kissat todistaa tämän urbaanin legendan todeksi. Jos mestaruuksia jaettaisiin Liigan ”tsiirliider” –osastolla niin Turkuun vietäisiin kannut. Siis kannua. Jos ei peli Turussa innosta niin katsomoon kannatta mennä jo näiden mirrien takia.

3. Taustahenkilöt. Pikkaraisen ja Selinin lisäksi Tepsin vaihtopenkin takana häärii melkoisen legendaarista sakkia. Onhan sinne penkille nyt perin kettumainen tulla jos vaihto on mennyt huonosti sillä rosterista löytyy Kimmo Rintanen, Jani Kiviharju ja Fredrik Norrena valmennuspuolelta ja huoltajien kivikova kolmikko Aki Berg, Matti Aarnio ja Tero Hyökki. Ja jos taustahenkilöosastolla oteltaisiin Suomen mestaruuksista niin… jep.

4. Kiss my Turku. Ettei mene ihan kehumiseksi niin Turun Pa*ka Sakki on ollut viime kaudet yleisön pilkan kohteena. Jos kausi lähtee valumaan alusta asti ihan Aurajokeen, sitä kettuilua ei kestä Turussa kukaan. Myös Turussa osataan äänestää jaloilla, eli jos jengi menestyy, kansa löytää katsomoon ja jos menestystä ei tipu, katsomot ammottavat tyhjyyttään. Hyvä alku kaudelle vie jengin pitkälle.

5. Mustavalkoinen. Kaikki ei ole niin mustavalkoista vaikka moni Tepsifani näin ajatteleekin. Vaikka TPS:n logossakin komeilee jonkinsortin pallo tai 3D-kuva appelsiinista, ei TPS:n pallo saa olla hukassa tällä kaudella. Hittiä on tullut nyt parina viime kaudella oikein urakalla leukaan ja fanit ovat ottaneet jo valmiiksi puolustuskannan. Mustavalkoiseksi tilanteen tekee se, että TPS joko menestyy tai ei menesty.

Ennakoitu sarjasijoitus: 5. eli TPS menossa näillä suoraan pudotuspeleihin. Totaalinen kauden jokerikortti, kaikki näyttää hyvälle, mutta…

Pahimmat kilpakumppanit: HK-Areenalta viedään vähemmän pinnoja kuin viime kaudella ja isoimmat seurat kuten Kärpät, Tappara ja HIFK vetävät kansaa lehtereille ja TPS-sakille ylimääräistä latausta.
[interaction id=”55ed578a85c614d9617f49d0″]

Edelliset liigaennustukset kaudelle 2015-16:

Sija 6     JYP
Sija 7     Pelicans
Sija 8     KalPa
Sija 9     Blues
Sija 10   Ässät
Sija 11   Saipa
Sija 12   HPK
Sija 13   Ilves
Sija 14   Sport
Sija 15   Kookoo