TPS - Ässät 12.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/12/2013
Jaa tämä...

Turussa luvassa tänään todellinen ylikävely.

Tämän selvempää veikkauskohdetta ei tältä kierrokselta löydy. Voittaja: Ässät.

Pelaa Ässien varmaa voittoa ComeOn!:n kautta! Kerää yhteensä 200€:n talletusbonus! >>>

TPS saa vieraaksi Ässät, jonka huikea voittoputki katkesi viime kierroksella, kun Kärpät olivat parempi jatkoajalla. Tänään Ässät kuitenkin palaavat jälleen voittojen makuun.

Kehtaavatko TPS:n pelaajat löysäillä viimeisessä pelissä ennen kesälomia kotihallissaan? Näin kuuluu illan avainkysymys. Saunailta, olut ja Turun yöelämä varmasti pyörivät jo vahvasti pelaajien mielissä tänään, kun pitäisi vielä yksi peli pelata kevään sensaatiojoukkue Ässiä vastaan. Toivon erittäin suuresti, että joukkueelta löytyy sen verran selkärankaa, että antavat tänään kaikkensa jäällä, jotta fanit eivät tuntisi itseään täysin petetyiksi. 60 minuuttia täysiä ja sitten lomille. Valitettavaa turkulaisten kannalta on, että tämäkään tuskin riittäisi tänään.

Ässät saapuvat Turkuun kuittaamaan edelliskierroksella katkennutta voittoputkeaan. Joukkueella on vielä mahdollisuudet nousta JYPin ohi kolmanneksi, mutta tämä vaatisi Kärppien suoraa voittoa JYPistä illan kohtaamisessa Oulussa. Muuten Ässillä ei suurta stressiä illan kierroksella olekkaan. Todennäköistä kuitenkin on, että Joel Armia, Mika Niemi ja Veli-Matti Savinainen kävelevät turkulaisten yli lähes leikitellen.

Ässät hoitaa ottelun rutiinilla ja TPS siirtyy saunaan suunnittelemaan kautta 2013-2014.

Veikkaussivut | Oskari