TPS - Blues 28.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/03/2018
Jaa tämä...

Heräsikö TPS vihdoin taistelemaan surkean tappioputken päätteeksi?

TPS – Blues, merkki 1, kerroin
TPS – Blues ML, merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,35 | 4,05 | 2,50

 

 

Sarjataulukossa sijalla kymmenen oleva Espoon Blues on tällä hetkellä ajautunut kahden ottelun mittaiseen tappioputkeen. Loistavassa voittoputkessa ollut Blues on valahtanut peliesityksiltään selkeästi alemmas. Tänään Blues matkustaa Turkuun testaamaan TPS:n päivän vireen. Jääkiekon Liiga tarjoilee tänään yhteensä kolme ottelua. Joukkueet kohtasivat hetki sitten Espoossa ja silloinhan Blues vei voiton 3-2 maalein. TPS on ollut alkukaudella umpisurkea, mutta edellisellä kierroksella TPS voitti Ilveksen jatkojen päätteeksi 2-3 maalein. TPS on pelannut paljon äärimmäisen tasaisia otteluita maalin erolla, mutta niiden kääntäminen oman joukkueen eduksi on ollut vaikeaa.

Blues on kuin salama kirkkaalta taivaalta hävinnyt kaksi edellistä otteluaan niin, että vierasjoukkue on itse maalinteossa onnistunut vain yhden kerran! TPS:n puolustuspeli ei ole vielä ollut toistaiseksi lainkaan sitä mitä sen olisi pitänyt olla, mutta turkulaisten kannalta hieno uutinen on se, että Shaone Morrisonn tehnee tänään paluun takaisin kotijoukkueen kokoonpanoon. Shaone Morrisonnin paluu olisikin merkittävä asia TPS:lle, sillä se olisi puolustuksen pitävyyden kannalta hieno asia. Toisaalta TPS:n tilanne on mielenkiintoinen siinäkin mielessä, että nyt kun Ilvestä vastaan tuli kerrankin pitkästä aikaa voitto, koko joukkue saattaa nostaa hieman omaa tasoaan. Näin ollen ei sillä välttämättä ole suurtakaan merkitystä, että pelaako Shaone Morrisonn vielä tänään.

TPS:ltä löytyy muutamia huippuratkaisijoita, vaikka Niclas Lucenius sekä Brian Willsie ovat edelleen sivussa kotijoukkueen kokoonpanosta. Francis Paré sekä Dan Sexton ovat molemmat tällä hetkellä pistepörssissä kymmenen parhaan joukossa. Milan Jurcina tuo myös tarvittavaa pelotetta viivaan ja itseasiassahan slovakialainen viimeisteli TPS:n ensimmäisen maalin viimeksi Tampereella. Francis Paré sekä Dan Sexton ovat hyvin pitkälti ne pelaajat, jotka TPS:ää kannattelevat, mutta toisaalta tähän mennessä kumpaakaan pelaajaa ei voida syyttää millään tavalla surkeasta menestyksestä. Lähtökohtaisesti TPS sai varmasti paljon itseluottamusta Tampereella napatusta vierasvoitosta. TPS:llä on hyvä mahdollisuus napata toinen voitto putkeen.

Veikkaussivut | Tuomas