TPS - Blues 28.2.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Turussa ei enää panosta kummallakaan joukkueella.

TPSBlues, Merkki X, Kerroin 4.10 Unibet

Paineettomien illassa nähdään rentoa kiekkoa. Isot lukemat mediakuutiolle molemmille ja tasuri kiinni.

TPS – Blues ovat kumpikin jo käytännössä ulkona jatkopeleistä ja kun Ilves on jo varma karsija, niin Turussa tänään pelataankin lähinnä kunniasta ja hyvästä fiiliksestä. 

Palloseura ei ole kuitenkaan heittänyt vielä hokkareita kesäteloille vaikka pelien päättyminen onkin jo selvinnyt. Turkulaiset onnistuivat kiusaamaan esimerkiksi Saipaa viime kierroksella aina voittomaalikilpailuun asti ja näin hankaloittamaan lappeenrantalaisten playoff-haaveita. TPS onkin pystynyt pelaamaan paineettomassa tilassa jo jonkin aikaa, joka varmasti on tänään etu Bluesia vastaan. Turkulaisten peliesitykset ovat ajoittain olleet jopa erittäinkin päteviä. Lisäksi, jos Atte Engren jatkaa varmoja otteitaan on espoolaisilla luvassa vaikea ilta TPS:n vieraana.

Bluesilla on vielä teoreettiset mahdollisuudet nousta sääleihin, mutta se vaatisi totaalisen kurssin muutoksen sekä Bluesilta että monelta muultakin joukkueelta. Käytännössä voidaankin siis sanoa, että Blues on jo liittynyt TPS:n kanssa paineettomien kerhoon. Edellisen kolmen pisteen voiton Blues on napannut 22.1. juurikin TPS:ä vastaan. Tästä tuskin on kuitenkaan sen enempää apua espoolaisille tänään. 

Pelin lopputulos riippuu näillä joukkueilla oikeastaan vain fiiliksestä. Vahva veikkaus on, että Turussa pelataan tänään tasainen, mutta iso numeroinen ottelu.

Veikkaussivut | Oskari