TPS - FC Honka 13.4.2013 | Veikkausliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Ryöstääkö Honka kauden avauksessa pisteet Turusta?

TPS – FC Honka, merkki 2, kerroin
TPS – FC Honka (+1), merkki 2, kerroin

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,75 | 3,50 | 4,60

Jalkapallon Veikkausliigan ensimmäisen kierroksen ottelutarjontaa, Turussa yhteen iskevät TPS sekä vieraaksi saapuva FC Honka. Hienoa on se, että ottelu edes pystytään pelaamaan, sillä kohmeinen Suomen kevät on ollut useammassakin paikassa ongelmana. Joka tapauksessa kauteen lähdetään liikenteeseen siitä, että TPS on kenties HJK:n suurin haastaja, kun taas FC Honka on tasaista keskikastia. Kuitenkaan missään tapauksessa joukkueiden välillä ei ole mitään oikeaa tasoeroa ja nyt kun pelataan kauden avausta, erot vain pienenevät. Lähtökohdat otteluun ovat mielestäni tasaisemmat kuin kertoimet antavat ymmärtää.

Vaikka TPS ei olekaan kokenut suurta vaihtuvuutta, Toni Kolehmaisen lähteminen TPS:n kokoonpanosta oli kotijoukkueelle valtava takaisku! Keskikentällehän TPS on kuitenkin hankkinut laatua, sillä turkulaisten kokoonpanosta löytyy Wayne Brown sekä Duarte Tammilehto. Jälkimmäisenä mainittu pelaajahan muistetaan FC Hongan kokoonpanosta. Myös FC Honka on tehnyt muutamia loistavia hankintoja, joten muutama poissaolo ei tänään pitäisi Hongan peliä kaataa. Sivussa Hongalta tosiaan tänään ovat todennäköisesti mm. Tim Väyrynen, Jonas Levänen, Patrick Aaltonen sekä Kevin Mombilo.

Näin kauden alussa en arvioisi näin tasaiseen ottelupariin TPS:ää näin suureksi suosikiksi, joten FC Honka nousee mukavaksi yllätysvaihtoehdoksi! Ottelusta on odotettavissa erittäin tasainen kohtaaminen. Näillä kertoimilla Honkaa kelpaa lähteä lapulle laittamaan. Muistattehan, että ottelu käynnistyy jo kello 14.00.

Veikkaussivut | Tuomas