TPS kiinnitti kolme pelaajaa Pohjois-Amerikasta! | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • /
Jaa tämä...

Turkuun siirtyvät Dan Sexton, Francis Paré ja Steven Seigo.

TPS julkisti tänään kolme kovaa ulkomaalaisvahvistusta. Turkuun siirtyvät Dan Sexton, Francis Paré ja Steven Seigo.

Dan Sexton on 26-vuotias yhdysvaltalainen laitahyökkääjä, joka on tahkonnut NHL:ssä 88 ottelua Anaheim Ducksin riveissä muun muassa samassa ketjussa Saku Koivun kanssa. Sexton on pelannut kaksi edellistä täyttä kautta AHL:ssä ja päätti viime kauden AHL:n finaaleihin Syracuse Crunchin joukkueessa. Sextonin sopimus TPS:n kanssa kattaa ensi kauden.

Francis Paré päätti viime kauden AHL:n mestaruuteen Grand Rapids Griffinsissä. Yhteensä kanadalaisella on vyöllään 363 ottelua AHL:ssä tehoilla 102+135. Oikealta laukova Paré on pelannut pääasiassa sentterinä, mutta myös laitahyökkääjän rooli on tuttu. 26-vuotiaan Parén sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta.

22-vuotias kanadalaispuolustaja Steven Seigo liittyy turkulaisten rosteriin AHL-joukkue Abbotsford Heatin riveistä. Seigo on lisäksi pelannut 150 ottelua yliopistosarjassa tehoilla 19+56. Seigon sopimuksessa on try-out-pykälä kauden alkuun asti ja sopimus kattaa niin ikään ensi kauden.

TPS:n urheilutoimenjohtaja Ari Vuori kommentoi uusia hankintoja.

– Olen erittäin tyytyväinen uusiin hankintoihimme, sillä he tulevat vahvistamaan joukkuettamme huomattavasti ja ovat urallaan eteenpäin meneviä hyvän ikäisiä pelaajia. Näiden vahvistusten jälkeen joukkue on valmis tulevaan kauteen.

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: @OskariVillanen