TPS kiinnitti kolme pelaajaa Pohjois-Amerikasta! | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/08/2013
Jaa tämä...

Turkuun siirtyvät Dan Sexton, Francis Paré ja Steven Seigo.

TPS julkisti tänään kolme kovaa ulkomaalaisvahvistusta. Turkuun siirtyvät Dan Sexton, Francis Paré ja Steven Seigo.

Dan Sexton on 26-vuotias yhdysvaltalainen laitahyökkääjä, joka on tahkonnut NHL:ssä 88 ottelua Anaheim Ducksin riveissä muun muassa samassa ketjussa Saku Koivun kanssa. Sexton on pelannut kaksi edellistä täyttä kautta AHL:ssä ja päätti viime kauden AHL:n finaaleihin Syracuse Crunchin joukkueessa. Sextonin sopimus TPS:n kanssa kattaa ensi kauden.

Francis Paré päätti viime kauden AHL:n mestaruuteen Grand Rapids Griffinsissä. Yhteensä kanadalaisella on vyöllään 363 ottelua AHL:ssä tehoilla 102+135. Oikealta laukova Paré on pelannut pääasiassa sentterinä, mutta myös laitahyökkääjän rooli on tuttu. 26-vuotiaan Parén sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta.

22-vuotias kanadalaispuolustaja Steven Seigo liittyy turkulaisten rosteriin AHL-joukkue Abbotsford Heatin riveistä. Seigo on lisäksi pelannut 150 ottelua yliopistosarjassa tehoilla 19+56. Seigon sopimuksessa on try-out-pykälä kauden alkuun asti ja sopimus kattaa niin ikään ensi kauden.

TPS:n urheilutoimenjohtaja Ari Vuori kommentoi uusia hankintoja.

– Olen erittäin tyytyväinen uusiin hankintoihimme, sillä he tulevat vahvistamaan joukkuettamme huomattavasti ja ovat urallaan eteenpäin meneviä hyvän ikäisiä pelaajia. Näiden vahvistusten jälkeen joukkue on valmis tulevaan kauteen.

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: @OskariVillanen