TPS - HIFK 17.2.2017 kello 18:30

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Pelaa vihje: Jarkko Malinen tekee pisteen, kerroin 2.00, Unibet >>

Perjantaina ei Turussa pelattavasta ottelusta taatusti puutu tunnelmaa ja panosta kun HIFK saapuu TPS:n vieraaksi. Kumpikin tarvitsee pisteitä, mutta IFK:lla alkaa jo olemaan pakkovoiton paikka, muuten haastajat menevät pian ohi. Fiaskokausi uhkaa tätä menoa päättyä jo runkosarjaan.

IFK:n peliä ovat toki häirinneet loukkaantumiset, mutta muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta peli ei ole lähtenyt oikein mitenkään käyntiin. Liigan sivujen mukaan poissa olisivat edelleen Corey Elkins, Niklas Bäckström ja Tomi Tuomisto, mutta paljon joukkueen tehoista kertoo se, että KooKoosta kaapatut Jarkko Malinen, Kai Kantola ja Ryan O’Connor menivät kaikki viiden parhaan pistenikkarin joukkoon IFK:ssa.

Myös TPS:ssä on tällä hetkellä ikäviä loukkaantumisia kun Dave Spina, Ilkka Pikkarainen ja Per Savilahti-Nagander ovat merkittyjä loukkaantuneeksi Liigan sivuilla. Mielenkiintoista on katsoa miten SaiPasta pajatsovoittona saatu Curtis Hamilton pärjää ottelussa.

Itse pelissä, IFK on pelannut paremmin vieraissa kuin kotona, joten vedonlyöjälle tämä matsi on paha pelattava. Yleinen ennuste on kuitenkin se, että Turun TPS vie tästä pelistä pisteet, jollei nyt mitään totaaliromahdusta satu. Pudotuspelit ovat kuitenkin jo ovella, joten senkin takia tämä Tapparan isoimmaksi haastajaksi noussut joukkue ei voisi tässä vaiheessa kautta lipsahdella.

Betsataan että yksi tulokkaista, Jarkko Malinen, tekee ottelussa vähintään yhden pisteen. Ainakin ensimmäisessä ottelussa jääaikaa tuli mukavasti ja YV:llä Malisen pelintekijän taitoja tarvitaan kun Elkins on vielä poissa. Siitä Unibet antaa kertoimen 2.00

 

Parhaat talletusbonukset

Pääseekö IFK edes säälipleijareihin?

HIFK:n synkkää kautta on ihmetelty koko kausi. Osa toki menee loukkaantumisten piikkiin, mutta jokuhan pelitavassa mättää. Joukkue on tehnyt todella vähän maaleja (110) kun esimerkiksi Tappara (163) ja TPS (142) ovat tehneet valtavasti enemmän. Ylivoima on ollut koko Liigan toiseksi huonointa, vain Ässillä on toistaiseksi heikommat prosentit.

Ja alivoima. HIFK:n prosentti on koko Liigan heikoin 79,50%. Erikoistilanteet mättää ja kun tätä ei ole koko kauden aikana saatu korjattua, on helppo ennustaa ja veikata että kovin pitkälle tämän kertaisen HIFK:n lento ei tule jatkumaan. Sortaako tuomarit IFK:ta Törmäsen viimekeväisen itkuvirren takia? Vai onko IFK vaan laiska menemään tilanteisiin?

Liigan tilastoista voidaan nähdä että IFK on kauden aikana saanut 139 ylivoimaa, se on kaikkein pienin lukema Liigassa. Esimerkiksi TPS on saanut 193 ylivoimaa ja KalPa peräti 211 ylivoimaa. Tämä näkyy luonnollisesti ylivoimamaalien määrässä, IFK:lla 18 ja KalPalla 40. TPS:lläkin 32. Luotetaan siihen että perjantai-illan siivittämänä tässä ottelussa nähdään yli 4.5 maalia. Unibetillä kerroin on 1.92.

Katso myös eri vedonlyöntitoimistojen päivitetyt bonustarjoukset ja kampanjat, niiden avulla voit saada tähänkin päivään mukavasti ylimääräisiä pelimerkkejä pelaamiseen. Betssonilta saat mm. 200% talletusvastineen ensitalletukselle aina 200 euroon saakka ja vielä lisäksi 25 euron ilmaisvedon.

Pelaa vihje: Ottelussa yli 4.5 maalia, kerroin 1.92, Unibet >>

TPS