TPS - HIFK 21.2.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Luvassa alisuorittajien taaperrusta.

TPS – HIFK, Merkki 1, Kerroin 3.20 Sportingbet

Turussa kohtaavat kauden ehkä toistaiseksi suurimmat epäonnistujat TPS ja HIFK. TPS on taapertanut käytännössä koko kauden varjojen mailla, kun HIFK taas on ajoittain pystynyt kaapimaan kasaan useampiakin perättäisiä täysiä pistepotteja. Näin tuskin käy kuitenkaan torstaina.

TPS on saalistanut helmikuussa tarjolla olleista 12 pisteestä vain 2, eikä peli-ilmekkään ole varsinaisesti riemunkiljahduksia Turun suunnalla nostattanut. TPS otti edellisessä matsissa kuokkaan Rauman Lukolta ottelussa, jossa erikoistilanteet nousivat tärkeään rooliin. Tunnekontrolli tulisi turkulaisilla olla äärimmillään, jos joukkue mielii vielä jollain tapaa taistella pääsystä säälipleijareihin. Todennäköisintä kuitenkin on, että TPS aloittaa kesäloman runkosarjan päättyessä.

HIFK on kriisissä. Summasen mukaan tulo piristi joukkuetta hetken, mutta tuo hetki ei venynyt kovinkaan pitkäksi. HIFK on tehnyt kolmessa edellisessä ottelussa 2 maalia ja omissa on soinut 15 kertaa. Otteet viime peleissä ovat myös olleet erittäin sekavia ja tuntuu, että joukkue on kadottanut peli-identiteettinsä täysin. Joukkue löytyy sarjatalukosta sijalta 9., mutta ei olisi yllätys, jos Saipa ja esimerkiksi Pelicans vielä ajaisivat stadilaisista ohi ennen runkosarjan päättymistä, jos otteet eivät parane.

Vaikka TPS ei olekkaan esittänyt kauden mittaan mitenkään säväyttävää peliä ja vaikka HIFK löytyykin neljä sijaa turkulaisia korkeammalta sarjatalukosta, niin ottaen huomioon HIFK:n nykykunnon, lähtee TPS ennakkosuosikkina tähän otteluun.

Veikkaussivut | Oskari