TPS - HIFK 23.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

TPS isännöi vieraaksi saapuvaa HIFK:ta Turussa.

TPS – HIFK, merkki yli 4,5 maalia, kerroin
TPS – HIFK, merkki yli 5,5 maalia, kerroin

Unibetin kertoimet otteluun 2,30 | 4,00 | 2,60

 

 

Turussa HIFK yrittää palata takaisin voittojen pariin TPS:n kustannuksella. Jääkiekon Liiga tarjoaa tänään tuttuun tapaan useita otteluita ympäri pelipaikkakuntia. TPS on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla kolmetoista, kun taas HIFK löytyy kahta sijaa ylempää. Molemmat joukkueet pelasivat edellisen ottelunsa eilen, TPS hävisi jatkojen päätteeksi HPK:n vieraana 5-4 maalein, kun taas HIFK hävisi 1-3 numeroin Kärppiä vastaan. Tiedossa on tänään todennäköisesti runsasmaalinen kohtaaminen, sillä TPS on kärsinyt tämän viikon aikana loukkaantumisista ja HIFK:llahan tilanne on ollut täysin samanlainen pitkin kautta. TPS:n puolustus ei vakuuttanut eilen lainkaan, mutta toisaalta neljä maalia vieraissa on sentään hieno suoritus.

TPS on pelannut paljon äärimmäisen tasaisia otteluita, mutta niiden kääntäminen oman joukkueen eduksi on ollut lähes mahdotonta. TPS on viidestä edellisestä ottelustaan oikeastaan vain yhdessä pelannut vähämaalisen ottelun. TPS:n ongelmat ovat periaatteessa siinä, että perussyötöt eivät mene lainkaan tarpeeksi kovalla prosentilla omille pelaajille ja näin ollen viisikko ei toimi. Fredrik Norrena on sinänsä laadukas maalivahti Liigaan joukkueelle kuin joukkueelle, mutta TPS:n ykkösmaalivahti on kärsinyt loukkaantumisista. Ville Hostikka pelasi eilen turkulaisten maalilla ja todennäköisesti jatkaa myös tänään maalilla. Eilisestä voidaan joka tapauksessa kuitenkin TPS:n osalta sanoa hyvääkin, sillä Matias Sointu pelasi vierasjoukkueen kokoonpanossa erittäin hyvin. Tarkemmin sanottuna entinen Ilveksen pelaaja keräsi kolme syöttöpistettä.

HIFK hävisi eilen kotonaan Kärppiä vastaan 1-3 maalein, mutta Raimo Summanen on maajoukkuetauon jälkeen saanut helsinkiläiset erinomaiseen pelivireeseen! HIFK:lle maalinteko ennen maajoukkuetaukoa oli käsittämättömän vaikeaa, mutta tällä hetkellä vierasjoukkueen tilanne on huomattavasti parempi. Eilistä tappiota HIFK:n on turhaa surra sen enempää, sillä tällä hetkellä jokainen muukin häviää oululaisseuralle. HIFK on edellisestä neljästä ottelustaan pelannut kolmessa yli vaaditun suuremman maalimäärän. Todennäköisesti maaleja nähdään myös tällä kerralla useampikin kappale. Tavallaan nyt kyseessä on äärimmäisen merkittävä ottelu varsinkin TPS:lle, sillä kotijoukkueen on pikkuhiljaa saatava tappioputki päätökseensä.

Veikkaussivut | Tuomas