TPS - HPK 7.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/06/2013
Jaa tämä...

Kesälomalaisia ei kiinnosta – Kerholle helpot pinnat.

Nämä kertoimet löydät Unibetilta. Uudet asiakkaat saavat 100 €:n bonuksen Veikkaussivujen kautta.

Saat 100 €:n bonuksen Unibetille vain TÄSTÄ >>

 

Turussa pelataan torstaina TPS:n ja HPK:n välinen ottelu, jossa TPS pyrkii lähinnä kiusaamaan Kerhon pyrkimyksiä pysyä kuuden parhaan joukossa.

TPS on heittänyt jo pyyhkeen kehään tämän kauden osalta. Tekeminen on väkinäistä ja teennäistä, joukkue tuntuu pelaavan vain pelaamisen vuoksi. Tilanne on sinällään varsin ymmärrettävä, kun panosta ei vain enää ole, mutta erityisesti fanien puolesta olisi toivottavaa antaa loppuun asti kaikkensa. Joukkue väänsi tiistaina sarjajumbo Ilveksen kanssa pitkän kaavan kautta ja Ilves olikin lopulta voittomaalikilpailun jälkeen vahvempi. Ainoita ilonaiheita turkulaisilla viime aikoina on ollut oikeastaan maalivahti Atte Engren, joka on kuitenkin säilyttänyt tasonsa kohtalaisesti läpi näiden ”turhienkin” pelien.

Kerho saapuu Turkuun hakemaan erittäin tärkeitä pisteitä. Hämeenlinnalaiset tarvitsevat ehdottomasti kolme pistettä, jotta paikka kuuden joukossa säilyisi. Kärpät on vain kahden ja HIFK kolmen pisteen päässä, joten pistemenetyksiin ei juurikaan olisi tässä vaiheessa kautta enää varaa. Joukkueella on alla neljä perättäistä tappiota, joista vain edellisessä ottelussa tullut tappio Tapparaa vastaan oli suora häviö varsinaisella peliajalla. Joukkueen pitäis siis ehdottomasti pyrkiä kaivamaan tiukoissa peleissä se jokin vaihde vielä esiin, jotta nämä maalin pelit kääntyisivät oman joukkueen eduksi.

Kaiken järjen mukaan Kerhon pitäis voittaa TPS jopa helposti, mutta viime aikojen ailahtelut hämeenlinnalaisten peleissä hieman epäilyttävät. Luottoa Kerholle kuitenkin löytyy.

Veikkaussivut | Oskari