TPS - Ilves 5.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/05/2013
Jaa tämä...

Petolauma Tampereelta vierailee Turussa.

TPS – Ilves, merkki 2, kerroin 
TPS – Ilves ML, merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,00 | 4,00 | 3,00 

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Turussa yhteen iskevät TPS sekä vieraaksi saapuva Tampereen Ilves. Sarjataulukossa joukkueet ovat tällä hetkellä kaukana toisistaan, sillä TPS on sijalla kaksitoista, kun taas Ilves on puolestaan peräti toisena. Ilves on tällä hetkellä Liigan yksi vaarallisimmista pedoista ihan sanan varsinaisessa merkityksessä. Ilves on voittanut tähän mennessä vaatimattomasti kuusi ottelua putkeen, eilen Ilves nappasi voiton voittomaalikilpailussa 2-1 numeroin HIFK:ta vastaan. Ilveksen itseluottamus on tällä hetkellä käsittämätöntä luokkaa, TPS:n osalta tilanne on täydelliesti erilainen. Viidestä viime ottelusta neljä tappiota kertoo aika hyvin siitä mikä on TPS:n tilanne tällä hetkellä.

TPS:n peli on helppo oikeastaan kertoa alkukauden osalta kahdella sanalla. Ne sanat tai oikeastaan nimet ovat Dan Sexton sekä Francois Paré. Jos tämä kaksikko ei pysty viimeistelemään tarvittavia maaleja, turkulaiset ovat ongelmissa illasta toiseen. Sarjataulukko vahvistaa asian kohtalaisen selkeästi. Tällä hetkellä itseasiassa esimerkiksi juuri Parén tehotilasto on pakkasen puolella, joten TPS kaivaa kovasti uusia ratkaisijoita tai muuten kuilu saattaa syventyä entisestään. 

Ilves joutuu matkustamaan Turkuun edelleen ilman muutamia tärkeitä puolustajiaan, mutta tällä hetkellä joukkueiden välisessä tekemisessä on selkeää eroa. Ilvekseltä alkukauden aikana on löytynyt niin paljon maalintekijöitä Daniel Corson lisäksi, että kaiken järjen mukaan Ilves omaa hienot mahdollisuudet jatkaa turkulaisten hankalaa alkukautta. Ilves on kaiken kaikkiaan erinomainen valinta mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas