TPS - Jokerit 25.1.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Aiheutuuko Jokereille valtava pettymys TPS:n vieraana?

TPS – Jokerit, merkki 1, kerroin 3,60 Bet365
TPS – Jokerit ML, merkki 1, kerroin 2,65 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 3,60 | 4,10 | 1,85 PELAA TÄSTÄ

 

 

Sarjataulukossa viimeisenä oleva TPS kohtaa jääkiekon Liigan ottelussa vastaan asettuvan Helsingin Jokerit. Vierasjoukkue löytyy sarjataulukosta seitsemänneltä sijalta. Tänään pelataan kaiken kaikkiaan Suomen seuratuinta liigaa viiden kamppailun voimin. Periaatteessa TPS on jo täysin kuollut sekä kuopattu, mutta faktojakaan ei voida lähteä kiistelemään. Faktalla tarkoitetaan sitä, että TPS on juuri kotonaan ollut viime aikoina täysin käsittämättömässä pelivireessä! TPS on edellisestä viidestä kotiottelustaan saalistanut vaatimattomasti neljä voittoa. Kotijoukkue on ehtinyt myymään käytännössä kaikki parhaimmat pelaajansa, mutta siitä huolimatta turkulaiset ovat omien kannattajiensa edessä tehneet viime aikoina kovaa jälkeä kierroksesta toiseen. Oikeastaan hienoin asia TPS:n kannalta on se, että kotijoukkueen puolustus on ollut todella pitävä. Nykyään TPS:ää vastaan tehdään Turussa keskimäärin maalia tai korkeintaan kahta.

Mediassa on ollut viime aikoina esillä, että Ilves sekä Pelicans ovat hissijoukkueen maineessa, mutta täytyy samalla sanoa, että myös Jokereiden kohdalla on täysin mahdotonta lähteä ennustamaan, että minkälaisella pelivireellä vierasjoukkue on liikenteessä. Jokerit ei nykyään pelaa vahingossakaan kahta laadukasta ottelua peräkkäin ja se kyllä näkyy myös tuloksissa. Jokerit on kulkenut käytännössä voitosta tappioon ja uudelleen samaa rataa. Materiaaliltaan TPS:ää sekä Jokereita ei kannata lähteä edes vertailemaan, sillä Jokerit on joukkueista huomattavasti laadukkaampi, mutta se ei tässä tapauksessa nouse avainasemaan. Jokerit ei ole napannut vieraissa voittoakaan tammikuun alun jälkeen. Suomeksi sanottuna tammikuun kolmannen päivän jälkeen Jokerit on ehtinyt pelaamaan vieraissa kolme ottelua ja jokaisella kerralla helsinkiläiset ovat joutuneet toteamaan vastustajan paremmakseen.

Jokerit voitti edellisellä kierroksella KalPan 5-1 maalein ja samallahan vierasjoukkue pelasi tuossa kamppailussa äärimmäisen vahvan taistelun, mutta tosissaan helsinkiläisten on todella vaikeaa rakentaa minkäänlaisia voittoputkia itselleen. Jokereiden pelinopeus on huomattavasti korkeampaa tasoa kotijoukkueeseen verrattuna, mutta toisaalta molemmilla joukkueilla on valtavasti loukkaantumisia. Väkisinkin poissaolot sekoittavat niin TPS:n kuin Jokereidenkin pakkaa. Jokereiden kiekollinen peli on laadukasta, mutta kuitenkaan vierasjoukkueen kohdalla sellaista tasaista jatkuvuutta ei ole ollut välttämättä niinkään selkeästi huomattavissa. Jokereille maalinteko on kuitenkin vieraissa ollut edelleen vaikeaa, joten siinä mielessä tällä kerroinasettelulla vierasvoitolle tarjotut kertoimet eivät lainkaan houkuttele. Jokereiden tiivis viisikkopeli on myrkkyä jokaiselle Liigajoukkueelle, mutta TPS on siitä huolimatta kotonaan tällä kerroinasettelulla loistava valinta vetokupongille mukaan. Jokereiden kolmesta Turun vierailusta helsinkiläiset ovat saalistaneet ainoastaan kolme pistettä.

Veikkaussivut | Tuomas