TPS - KalPa 31.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Jumbofinaali kruunaa torstai-illan Turussa.

TPS – KalPa, merkki 2, kerroin 
TPS – KalPa ML, merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,05 | 4,10 | 2,85 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään vain yksi ottelu, Turussa yhteen iskevät TPS sekä vieraaksi saapuva Kuopion KalPa. Molemmat joukkueet ovat sarjataulukon kärjessä, mutta valitettavasti väärässä päässä sarjataulukkoa. Toisen joukkueen kohdalla tilanne on täysin ansaittua, mutta toisen kohdalla ei. TPS on täysin oikeassa paikassa. Henkilökohtaisesti sanottuna oletin, että TPS olisi voinut Lukon voittaa toissa päivänä, mutta lopulta siitäkin ottelusta tuli TPS:n osalta täysin vitsi. TPS on kolmeen edelliseen otteluun päästänyt vaatimattomasti neljätoista maalia. Kertooko se jotain TPS:n tilanteesta? Kyllä kertoo. Voidaan heti perään sanoa muutama fakta TPS:n pelaamisesta. Syötöt karkailevat minne sattuu, puolustus sortuu helppoihin virheisiin ja kaiken hyvän lisäksi Fredrik Norrena on maalillaan tällä hetkellä erittäin epävarma. Kai Suikkaselle on annettava pisteet siitä, että entinen Pelicans -käskijä ei mene tekosyiden taakse surkean pelivireenkään jälkeen.

KalPa voitti viime lauantaina hurjan taistelun päätteeksi Pelicansin 1-2 maalein, mutta KalPa joutui takaisin tappioiden pariin viimeksi kotiottelussa HPK:ta vastaan. HPK varasti pisteet jatkojen jälkeen 1-2 numeroin. KalPan pelaamisessa on ollut kuitenkin paljon erittäin hyvää. KalPa on tapellut otteluiden voittamisesta, mutta maalinteko on ollut hyvin vaikeaa. KalPalla on ollut maalivahtipeli kunnossa, sillä sitä osa-aluetta kuopiolaisten ei kannata lähteä syyttämään. KalPa on antanut nuorille pelaajille erittäin paljon vastuuta, joten tavallaan on syytä miettiä, että onko sitä annettu jopa liikaa. Joka tapauksessa KalPan osalta on hienoa, että esimerkiksi Jukka Voutilainen sekä Sami Kapanen ovat jälleen pelikunnossa.

Tällä hetkellä ei ole ensimmäistäkään syytä lähteä pelaamaan TPS:ää, sillä sarjataulukko ei tässä tapauksessa valehtele pätkääkään. TPS on täysin oikeassa paikassa. Kai Suikkanen on huippuvalmentaja TPS:n penkin takana, mutta yksinkertaisesti TPS:n kokoonpanosta ei löydy sellaisia pelaajia, jotka illasta toiseen kannattelisivat kotijoukkuetta. KalPan ryhmässäkin maalinteko on tosissaan tuottanut tuskaa, mutta viime aikoina on tullut myös onnistumisia. Lähtökohtaisesti TPS:n ainoa hyvä asia on se, että ottelu pelataan Turussa. Kaikki muut asiat viittaavatkin jo KalPan voittoon. TPS:n kannalta voidaan loppuun todeta se, että Markus Seikola lienee koko loppukauden sivussa. Se tuskin parantaa turkulaisten tilannetta.

Veikkaussivut | Tuomas