TPS - Kärpät 12.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/12/2013
Jaa tämä...

Sarjataulukon ääripäät vastakkain Turussa.

TPS – Kärpät, merkki 2, kerroin

Sportingbetin kertoimet otteluun 3,60 | 4,30 | 1,75

 

 

Jääkiekon Liiga palaa maajoukkuetauolta neljän ottelun voimin, Turussa yhteen iskevät TPS sekä vieraaksi saapuva Oulun Kärpät. Lähtökohdat eivät lupaile TPS:lle ottelusta hyvää lopputulosta. Sarjataulukossa TPS on tällä hetkellä sijalla kolmetoista, kun taas Kärpät johtaa Liigaa ennen toisena olevaa SaiPaa. Kärppien tilanne on täysin käsittämätön, sillä vierasjoukkue on edellisen kerran hävinnyt ottelun syyskuussa! Kärppien huikea voittoputki on vain jatkunut ja jatkunut. Ennen maajoukkuetaukoa Kärpät voitti kotonaan HPK:n vaatimattomasti 7-0 numeroin. Edelliseen neljään otteluun varsinaisella peliajalla Kärpät on viimeistellyt kahdeksantoista maalia.

Kärppien maalivahtitilanne on mielenkiintoinen, sillä Jussi Rynnäs ei ole pelaamissaan otteluissaan hävinnyt vielä kertaakaan! Itseasiassa Jussi Rynäs pelasi Suomen maalilla myös torstaina ottelussa Venäjää vastaan ja senhän Suomi myös voitti. Kärppien tilanne on kokonaisuutena erinomainen, sillä vierasjoukkueelta löytyy ratkaisijoita oikeastaan joka kentästä. Nyt tärkeintä on se, että Kärpät pystyy pitämään voitonnälkää yllä myös tulevissa otteluissa, sillä jossain vaiheessa Kärpätkin joutuu tappion kokemaan. Kärpät on osoittanut olevansa joka tapauksessa erittäin vahva joukkue, jotenhHarva kuitenkaan uskoo, että tappio tapahtuu vielä tänään.

TPS voitti ennen maajoukkuetaukoa yhden viidestä ottelustaan, joten TPS:n tilanne maajoukkuetauolle lähdettäessä ei vakuuttanut millään tavalla. TPS voitti juuri ennen maajoukkuetaukoa KalPan peräti 6-3 maalein, mutta valitettavasti ilonaiheet ovat turkulaisten kohdalla olleet viime aikoina hyvin vähissä. TPS on neljästä edellisestä kotiottelustaan ensinnäkin hävinnyt kolme ja toisekseen TPS on näissä otteluissa pystynyt viimeistelemään vain kerran yli yhden maalin ottelua kohden. Kärpät on voittanut joukkueiden neljästä edellisestä kamppailusta peräti kolme ja lähteekin myös tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina.

Veikkaussivut | Tuomas