IS: TPS:ltä todellinen yllätysveto! - Tähtipelaaja kaupan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Ilta-Sanomat kertoo, että TPS haluaa päästä eroon tähtihyökkääjästään.

Lisää mielenkiintoisia huhuja Liiga-jäiltä!

Ilta-Sanomat uutisoi verkkosivuillaan, että heidän tietojensa mukaan TPS on kaupittelemassa tähtihyökkääjäänsä Radek Smolenakia.

27-vuotias tshekkipeluri siirtyi Turkuun kesällä KHL-seura Jugra Hanti-Mansijskista yksivuotisella sopimuksella. Hyökkääjä saapui TPS-leiriin suurten odotusten kera, mutta hän ei ole ilmeisesti onnistunut pelaamaan itseään seurajohdon sydämiin.

[ Jatketaan Mestarien Liigan parissa! Tsekkaa vihjesivustoltamme vinkki keskiviikkoillan mehukkaaseen matsiin Ludogorets-Liverpool! ]

Smolenak kuuluu eittämättä parhaimmillaan Liigan eliittihyökkääjien joukkoon, mutta esitykset ovat ailahdelleet kuluvalla kaudella pahasti. Tshekki onkin jäänyt kokonaan pisteittä nyt jo kolmessa edellisessä ottelussaan.

Kauden 23 ottelua ovat kartuttaneet Smolenakin pistetiliä kuitenkin ihan mukavasti – lukemilla 10+8. Miehen tehotilasto on tosin pakkasella peräti kuuden osuman verran.

Smolenak toimi myös Tshekin maajoukkueen kapteenina viime EHT-turnauksessa Helsingissä.  

Kyseessähän ei ollut päivän ensimmäinen jättihuhuilu. Aiemmin keskiviikkona kerroimme, että kaksi Liiga-seuraa neuvottelee sopimuksesta NHL:ssä erikoisesti flopanneen puolustajan kanssa.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut