TPS - Lukko 30.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Kasvaako Lukon voittoputki Turussa jo viiden ottelun mittaiseksi?

TPS – Lukko, merkki 2, kerroin
TPS – Lukko ML, merkki 2, kerroin

Betssonin kertoimet otteluun 2,36 | 4,15 | 2,45

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään täysi kierros lauantain kunniaksi, Turussa yhteen iskevät illan ensimmäisessä tv-ottelussa TPS sekä vieraaksi saapuva Lukko. Sarjataulukossa TPS on tällä hetkellä viimeisenä, kun taas Lukko löytyy seitsemänneltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa seitsemäntoista pistettä vierasjoukkueen eduksi. TPS voitti viime vierasottelussa Ilveksen jatkojen päätteeksi 2-3 maalein, mutta heti perään turkulaisryhmä hävisi kotonaan Bluesille samoin numeroin. Blues viimeisteli ottelun voittomaalin aivan lopussa. Se kertoo yksinkertaisesti vain siitä, että TPS pelkää voittamista. TPS on pelannut valtavasti äärimmäisen tasaisia otteluita, mutta niiden kääntäminen oman joukkueen eduksi on ollut turkulaisille lähes mahdotonta.

Lukko on tällä hetkellä upeassa pelivireessä, sillä vierasjoukkueella on alla neljän ottelun mittainen voittoputki! Edellisellä kierroksella Lukko suorastaan murskasi SaiPan 4-1 maalein. Lukon tilanne on kokonaisuudessaan erinomainen, sillä Risto Dufva kertoi Nelonen Pron haastattelussa, että pelivarmuus on löytynyt ja sitä kautta peliesitykset alkavat olemaan yhä tasaisempia ja tasaisempia. Lukon puolustukselle on etenkin annettava paljon kiitosta, sillä vierasjoukkueelle ollaan tehty edellisissä otteluissa erittäin vähän maaleja. SaiPakin onnistui maalinteossa viimeksi vain kerran, mutta kaiken kaikkiaan neljään edelliseen otteluun varsinaisella peliajalla Lukolle ollaan tehty vain viisi maalia.

TPS on ollut oikeastaan kotonaan aina juuri Lukolle vaikea vastustaja, sillä Lukko on edellisen kerran voittanut Turussa yli kolme vuotta sitten. On siispä syytä olettaa, että jossain vaiheessa tuokin tilasto tulee muuttumaan. Tällä hetkellä TPS yksinkertaisesti ei uskalla voittaa otteluita. TPS:llä on kylläkin huipputason valmennus ja erinomaisia yksilöitä Francis Parén sekä Dan Sextonin johdolla, mutta se ei vain riitä. Maalin pelit ovat kääntyneet oikeastaan jatkuvasti turkulaisia vastaan. Kotijoukkueen itseluottamus ei voi olla maalaisjärjellä ajateltuna korkealla. TPS on päässyt matkustelun osalta viime päivinä raumaalaisia vähemmällä, mutta silti vaaka kallistuu vierasjoukkueen suuntaan. Lukolla on hyvä tilaisuus napata jo viides voitto putkeen.

Veikkaussivut | Tuomas