VIDEO: SM-liigaseuralle vahvistus puolustukseen!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 10/06/2015
Jaa tämä...

Turkulaisseuralle kova satsaus puolustukseen.

Kokenut puolustaja Olli Malmivaara siirtyy Espoon Bluesista TPS:n vahvuuteen. Sopimus kestää ensi kevääseen saakka.

Yli 600 ottelua SM-Liigassa pelannut Malmivaara on urallaan edustanut Bluesin lisäksi JYPiä, SaiPaa ja Jokereita. Lisäksi Malmivaara vietti kaudet 2006-2008 NHL-seura New Jerseyn ryhmässä.

Malmivaara aloitti kauden Blues-paidassa, mutta tiukan taloustilanteen edessä oleva espoolaisorganisaatio päätyi etsimään konkaripuolustajalle uuden joukkueen.

Malmivaara pelaa ensimmäisen kerran uuden kotiyleisönsä edessä perjantaina JYPiä vastaan.

–Tuttu valmentaja ei tuo kauheasti yllätyksiä ja hän tietää mitä voi minulta odottaa kaukalossa. Uusi joukkue ja uudet kuviot tuovat itselle intoa uuden oppimiseen, Malmivaara kommentoi siirron toteuduttua.

Malmivaara on alunperin Järvenpään Haukkojen kasvatti. Hän pelasi monta vuotta Jokereiden nuorisojoukkueissa, ja mies teki myös debyyttinsä SM-liigassa Jokereiden vahvuudessa.

Turkuun siirtynyt puolustaja on NHL-seura Chicago Blackhawksin varaus vuodelta 2000.

TPS on tehnyt jälleen kovia hankintoja. Turkulaisseura hankki kesällä Eric Perrinin, Dave Spinan, Henrik Tallinderin, Tomi Kallion, Harri Tikkasen, Jerry Ahtolan ja Jonne Virtasen. Varsinkin neljä ensimmäistä nimeä ovat sellaisia, joiden palkkapussi ei ole pienimmästä päästä.

Katso Malmivaaran osuma SM-liigan finaaleista parin vuoden takaa:

Jääkiekon CHL:ssä tiistai on tärkeä pelipäivä, sillä tänään pelataan ensimmäisen pudotuspelikierroksen toiset osaottelut. Suomalaisjoukkueista tulessa nähdään muun muuassa Kärpät, Tappara, TPS, JYP ja Lukko.

TPS:n ja JYPin väliseen ottelun vihjeeseen pääset tästä. Lukon vierasotteluun Munchenia vastaan löydät vihjeen puolestaan tästä.

NHL:n runkosarjan käynnistymiseen kunniaksi peliyhtiö Nordicbet tarjoaa kolme riskitöntä vetoa, jotka voit käyttää haluamiisi NHL-kohteisiin. Kunkin vedon arvo on 10 €, joten yhteensä voit veikata 30 eurolla – ilman riskiä! Hae riskitön veto täältä!

Lue myös:
VIDEO: NHL-seuran hyökkääjälle hurja pelikielto!
Suomalaisveskarit jälleen isossa roolissa NHL-kaudella 2015!

nhl-pro-nordicbet