TPS - MyPa 7.7.2014 | Veikkausliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/07/2014
Jaa tämä...

Kumpikin joukkue esiintynyt heikosti.

Vihje lyhyesti

MyPa matkustaa Turkuun illan toisessa Veikkausliigakamppailussa. Kumpikin joukkue haluaa palata voittojen tielle liigassa. Kotijoukkue lyötyy sarjataulukosta viimeiseltä sijalta ja se tarvitsee kipeästi pisteitä. MyPa on sarjassa seitsemäntenä.

Ottelussa saatetaan nähdä useampi maali. Yli 2.5 maalia antaa kertoimen 2,00 [ Pelaa sitä ComeOnilla 5 € ilmaisella pelirahalla tästä ] 

MyPa on ottelussa ennakosuosikki, eikä turhaan. Joukkue on selvästi TPS:ää laadukkaampi vaikka viime kierrokset liigassa ovatkin olleet vaikeita. Eurooppa-liigan karsintaottelun voittaminen tuo varmasti rentoutta joukkueen suorittamiseen. TPS:n materiaali ei riitä tänään voittoon asti. Poimitaan vetolapulle vierasvoitto.

Vihje: MyPa, kerroin 2.16 Veikkaushuone  

 

 

Perustelut vihjeelle

TPS:n kausi on ollut odotetusti vaikea. Joukkue on sarjan hännillä ja tilanne pahentui entisestään, kun RoPS nappasi eilen voiton Hongasta. Tepsillä on jo yhdeksän pistettä eroa toiseksi viimeisenä olevaan rovaniemeläisjoukkueeseen.

Tepsin hyökkäyspelaaminen on ollut ajoittain varsin pirteää, mutta suurimmat ongelmat löytyvät puolustuksesta. Joukkueen puolustus on hädin tuskin liigatasoa. Tepsin runko koostuu nuorista pelaajista, joiden harteilla on liian iso taakka kannettavanaan miesten tasolla.

[ Kerroin sille, että MyPa tekee viimeisen maalin on 1.76. Gutsille 100 € bonus tästä ]

Turkulaisten otteita leimaa tällä hetkellä ailahtelevaisuus. Huonot otteet saavat pelaajat tuskastumaan ja tämä näkyy suoraan tuloksissa. TPS:n on otettava tänään voitto, mikäli se haluaa tosissaan taistella sarjapaikasta.

MyPan edellinen voitto Veikkausliigassa on toukokuun lopulta. Joukkue voitti kuitenkin viime viikolla kotonaan Eurooppa-liigan karsintapelin, joten joukkueessa toivotaan, että voittojen tielle palataan myös Veikkausliigassa.

Joukkue on voittanut tällä kaudella ainoastaan kaksi ottelua vieraissa, mutta nyt on ehdottomasti vierasvoiton paikka heikkoa kotijoukkuetta vastaan. MyPa hävisi viime liigaottelun vieraissa VPS:lle peräti 4-0, joten tänään on kasvojen pesun paikka.

MyPa pääsee Tepsin kimppuun hyvällä kokoonpanolla. Vierailijoilta ovat sivussa ainoastaan Stefano ja Sasha Anttilainen. 

Vierailijoiden on yksinkertaisesti voitettava tämä peli. MyPa on sen verran laadukkaampi nippu, että tasapelikin olisi joukkueelta huono suoritus. TPS:n huonot otteet eivät ole tulleet yllätyksenä. Joukkue pystyy pelaamaan yksittäisen hyvän pelin, mutta tämä kausi alkaa olla valitettavasti perinteikkään joukkueen osalta tapulteltu. Vierasvoitto on tänään lähellä.

Vihje: MyPa, kerroin 2.16 Veikkaushuone  

 

Veikkaussivut | Antti