TPS - Oilers 6.1.2014 | Salibandyliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/06/2014
Jaa tämä...

Oilers matkustaa Salibandyliigan taistossa Turkuun.

TPS – Oilers, merkki 2, kerroin 1,68 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,85 | 6,50 | 1,68 PELAA TÄSTÄ

 

 

Miesten Salibandyliigan illan ainoassa ottelussa yhteen iskevät TPS sekä Espoosta vieraaksi saapuva Oilers. Lähtökohtaisesti Oilers nousee tässä kohteessa erinomaiseksi peli-ideaksi. Sarjataulukossa TPS on tällä hetkellä sijalla yhdeksän, kun taas Oilers löytyy viidenneltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on kuusi pistettä espoolaisten eduksi. Oilers on luonnollisesti liikenteessä erittäin laadukkaalla materiaalilla ja senpä takia myös tässä ottelussa espoolaisryhmä on täysin ansaitusti selkeän ennakkosuosikin asemassa. TPS ei ole saanut oikeastaan konettaan käyntiin missään vaiheessa, joten kotijoukkueeseen luottoa ei tänäänkään löydy. TPS:lle maalinteko on tähän mennessä ollut erittäin vaikeaa. Tarkemmin sanottuna kotijoukkue on pystynyt neljääntoista otteluun viimeistelemään ainoastaan 85 maalia. Vieraaksi saapuva espoolaisryhmä on viimeistellyt selkeästi yli sata maalia, joten ero on tässäkin asiassa erittäin merkittävä vierasjoukkueen eduksi.

Oilers matkustaa TPS:n vieraaksi huikeasta tilanteesta, sillä viisi edellistä ottelua ovat espoolaisille tuottaneet vaatimattomasti neljä voittoa! Edellisellä kierroksella Oilers suorastaan murskasi SSV:n vieraissa 3-9 maalein. Yhdeksän maalia kestomenestyjää vastaan kertoo Oilersin tilanteesta suhteellisen paljon. Kahteen edelliseen otteluun espoolaisryhmä on viimeistellyt yhteensä kuusitoista maalia, joten vierasjoukkueella maalinteon kanssa ongelmia ei ole. Oilersin tilanne on käytännössä täysin päinvastainen kuin TPS:llä, sillä kotijoukkue ei ole kolmesta edellisestä ottelustaan saalistanut voittoakaan. Jokaisessa edellä mainitussa ottelussa TPS on kylläkin ollut taistelussa mukana, mutta tiukkojen otteluiden kääntäminen oman joukkueen eduksi on ollut vaikeaa. Edellisellä kierroksellahan TPS hävisi surkean Loviisan vieraana 4-3 lukemin.

Oilers on pelannut tähän mennessä kuusi kertaa vieraissa ja niistä espoolaiset ovat saalistaneet neljä voittoa – Oilers on siispä ollut erinomainen vierasjoukkue! Oilers on pystynyt kuuteen vierasotteluun viimeistelemään lähes kuusikymmentä maalia, joten siinä mielessä vierasjoukkue on matkapeleissään pystynyt maalintekoon laajalla rintamalla. Kaiken kaikkiaan Oilersin tilanne vaikuttaa olevan hyvin kunnossa, sillä voittoja tulee melkoisen mukavalla tahdilla. TPS:n neljä edellistä kotiottelua ovat tuottaneet turkulaisille ainoastaan yhden voiton, joten siinä mielessä TPS ei ole kotonaankaan pystynyt ihmeellisiä peliesityksiä esittämään. Oilers on joukkueena ollut muutenkin TPS:lle erittäin vaikea vastustaja. Joukkueiden neljästä edellisestä kohtaamisesta kolmesti voitto on mennyt Oilersin nimiin. Oilers on myös tänään loistava valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas