TPS - Pelicans 11.3.2014 | Tepsin viimeinen kotipeli

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/11/2014
Jaa tämä...

Nappaako Pelicans kauden neljännen voittonsa Tepsistä?

Vihje lyhyesti

Turussa Pelicans saalistaa jo kauden neljättä voittoaan Tepsistä. Kotijoukkueella ei ole ottelussa mitään panosta ja se saa esiintyä täysin ilman paineita kotiyleisönsä edessä viimeistä kertaa tällä kaudella. Pelicansilla on tänään mahdollisuus varmistaa pudotuspelipaikka lopullisesti. Joukkueet ovat kohdanneet kolme kertaa tällä kaudella ja kaikki ottelut ovat päättyneet lahtelaisten juhliin.

Pelicans on ollut turkulaisille erittäin hankala vastustaja tällä kaudella ja ei olisi yllätys mikäli sama kaava jatkuisi myös tänään Turun illassa. TPS on pystynyt kotonaan kiusaamaan parempiaan, mutta tänään Pelicans on lähellä kauden neljättä voittoaan Tepsistä. Pelicans on kiekollisesti vahvempi joukkue kuin TPS ja lahtelaiset pelaavat parhaimmillaan todella hyvää kiekkoa. Pelicans pystyy nöyrällä asenteella kyllä kotijoukkueen tänään kaatamaan.

Vihje: Pelicans, kerroin 1.95 Veikkaushuone 

 

 

Perustelut vihjeelle

Turkulaisilla on viidestä viime ottelusta kasassa kaksi voittoa ja viimeisin näistä tuli viime kierroksella Kuopiossa KalPan kustannuksella lukemin 1-2. TPS ei ole saanut viime otteluihin täysiä kentällisiä, mutta tänään pitkästä aikaa jalkeilla on täydet neljä kenttää, kun A-nuorista palaa pelaajia edustusjoukkueen vahvuuteen. Kotonaan joukkue on pystynyt pistämään kampoihin paremmilleen ja tänään joukkue haluaa varmasti tarjota viihdyttävää kiekkoa kotiyleisölleen viimeistä kertaa tällä kaudella.

Pelicansilla on viidestä viime ottelusta ainoastaan yksi voitto varsinaisella peliajalla. Lahtelaiset ovat kuitenkin vääntäneet tiukkoja otteluja ja myös vastustajat ovat olleet kovempia kuin tämän iltainen TPS. Vierailijoiden kokoonpanosta on varmuudella sivussa ainakin Jesse Niinimäki, Janne Ritamäki sekä Tommi Paakkolanvaara. Jalkeilla on silti sen verran vahva kokoonpano, että lahtelaiset tappelevat tosissaan voitosta.

Pelicans on ottanut tällä kaudella jo kolme voittoa Tepsistä ja tämä kertoo jotain joukkueiden välisistä voimasuhteista. Pelicans pelasi viime kierroksella heikon pelin Kärppien vieraana ja varsinkin maalivahti Jere Myllyniemelle ottelu oli karmea. Joukkue haluaa varmasti tänään todistaa todellisen tasonsa ja vierailijat tulevat laittamaan kotijoukkueen ahtaalle. Vierasvoitto antaa hyvän kertoimen ja sitä lähdetään lapulle tarjoamaan.

Vihje: Pelicans, kerroin 1.95 Veikkaushuone 

 

Veikkaussivut | Antti