TPS - Pelicans 19.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Pelicansin erinomainen alkukausi Turussa?

TPS – Pelicans, merkki 2, kerroin 
TPS – Pelicans ML, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,75 | 4,45 | 3,60 

 

 

Jääkiekon Liigan kierroksen yksi odotetuimmista otteluista käydään varmasti Turussa TPS:n kohdatessa vieraaksi saapuvan Pelicansin. Lähtökohtaisesti sinänsä TPS ja Pelicans tuskin ovat Liigan sytyttävimpiä joukkueita, mutta nyt siihen on montakin syytä. Kai Suikkanen valmentaa jälleen TPS:ää muutaman vuoden tauon jälkeen – ja osittain se aikahan kului juuri Pelicansin päävalmentajana. Pelicans on ensinnäkin joka tapauksessa aloittanut kauden uskomattoman erinomaisesti, Pelicans ei ole vielä hävinnyt otteluakaan! Jere Myllyniemi on aikaisemmilla kausilla ollut maalillaan epätasainen, mutta nyt alkukaudella Pelicansin ykkösmaalivahti on ollut liigan parhaimmistoa. Viimeksi Jere Myllyniemi nollasi vaatimattomasti Jokerit. Pelicans lähti kauteen erittäin jopa vanhallakin joukkueella, mutta Hannu Aravirta on saanut lahtelaiset erinomaiseen lentoon.

TPS:n alkukausi on ollut hyvin vaihtelevaa, sillä ensimmäisellä kierroksella TPS hävisi Bluesia vastaan vieraissa 4-3 maalein, mutta sen jälkeen Turussa TPS suorastaan murskasi Ässät 6-3 maalein. TPS:n ykkösketju on ollut alkukaudella erinomaisessa pelivireessä, mutta on mielenkiintoista nähdä, että kuka TPS:n maalit tulee jatkossa tekemään mikäli ykkösketju ei enään onnistumisia saakaan samalla tasolla? Viimeksi Ässiä vastaan TPS:n ykkösketju viimeisteli peräti viisi maalia. Toisaalta heti perään on todettava, että Pelicans on ehtinyt menettämään jo Timo Pärssisen sekä Tyler Redenbachin sairaslistalle. 

Pelicans on ollut alkukaudella äärimmäisen vakuuttava ylivoimalla, joten TPS:llä ei ole lainkaan varaa jäähyilyyn! Pelicans ei sinänsä ole viidellä viittä vastaan montaakaan kertaa maalia onnistunut tekemään, mutta toisaalta tällä tasolla ottelut ratkaistaan hyvin pitkälti juuri yli,-sekä alivoimapelaamisessa. Fredrik Norrena on sinänsä pelannut TPS:n maalilla kohtalaisesti, mutta Pelicansilla on tällä hetkellä jossain määrin TPS:ään verrattuna voittava maalivahti, joten näin selkeäksi altavastaajaksi Pelicansia ei osaa tänään asettaa.

Veikkaussivut | Tuomas