TPS putosi Eurooppa Liigan ensimmäisellä karsintakierroksella

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/10/2013
Jaa tämä...

Amatöörijoukkue pudotti TPS:n Eurooppa Liigasta.

TPS kohtasi eilen toistamiseen Eurooppa Liigan ensimmäisellä karsintakierroksella luxemburgilaisen AS Jeunesse Eschin. Vastustajan riveissä on pelaajia, jotka käyvät päivätöissä ja kulkevat amatööristatuksella. Tästäkin huolimatta luxemburgilaiset ottivat ensimmäisestä osaottelusta selvän 2-0 kotivoiton.

Eilen pelattiin toinen osaottelu Turussa, jossa kotijoukkueen piti hoitaa jatkopaikka lähes varmasti kotiin. TPS aloitti ottelun hieman nihkeästi, mutta paransi peliä selvästi jo ensimmäisen puoliajan aikana. Palkintona tästä syntyikin ottelun avausmaali puoliajan lopulla, kun Petteri Pennasen maalille syöttämä pallo meni luxemburgilaispuolustajasta omaan maaliin.

Toisella puoliajalla TPS:llä oli paikkansa laittaa yhteismaalit tasoihin. Puoliajalle mahtuivat muun muassa ylärimalaukaus, missattu pilkku jne, mutta maali jäi tekemättä. 79. minuutilla iskikin sitten vierailijat. Chou Wang laittoi pallon isäntien verkkoon ja ottelupari alkoi olla sen myötä valmista kauraa. TPS sai vielä kavennuksen aikaan, mutta se ei enää riittänyt. TPS voitti ottelun, mutta AS Jeunesse Esch yhteismaalein 3-2 jatkoon.

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: @OskariVillanen